Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok valakinek az érzéseiteket?
Ugyanúgy voltam mint te, napokig őrlődtem hogy elmondjam e neki, végül megtettem. Elküldött, sose viszonozta. Amint megtudta hogy érzek valójában nem látta már a kihívást és elkezdett új húsra vadászni. Mondanom sem kell hónapokig szenvedtem, én egy életre terveztem vele, vagy legalább évekig...
Szerintem ha jót akarsz magadnak ne tedd. Viszonzatlan érzelmek lélekőrlő dolgok. Akkor is ha már soha nem látod többé.
Amit 8-as ír, ilyen hülye játszmázások értelmét meg nem látom. Ne pocsékold az időd hülyeségekre.
Mond el neki. Ha már amúgy sem beszéltek és nem is találkoztok többet.
Ezzel legalább megadod a lehetőséget arra, hogy hátha viszonzásra talál. Ha nem mondod el, akkor meg elszalasztod a lehetőséget és mindig ott lesz benned a mi lett volna ha ? Kérdés.
Veszteni való ahogy látom az nincs. Mire vársz még?
Ne az érzéseidről beszélj neki, csak hívd el randira. Ki fog derülni mi a helyzet.
Szerintem baromira furcsa ha egy idegen azzal jön, hogy belém van esve.
De a randira hívás az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!