Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti elmondanátok valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok valakinek az érzéseiteket?

Figyelt kérdés
Megőrít,hogy nem tudom mi lenne ha tudná. Csak sejtem ,hogy ő nem szeret. Elmondanátok neki így is?
2020. jan. 25. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanúgy voltam mint te, napokig őrlődtem hogy elmondjam e neki, végül megtettem. Elküldött, sose viszonozta. Amint megtudta hogy érzek valójában nem látta már a kihívást és elkezdett új húsra vadászni. Mondanom sem kell hónapokig szenvedtem, én egy életre terveztem vele, vagy legalább évekig...

Szerintem ha jót akarsz magadnak ne tedd. Viszonzatlan érzelmek lélekőrlő dolgok. Akkor is ha már soha nem látod többé.

Amit 8-as ír, ilyen hülye játszmázások értelmét meg nem látom. Ne pocsékold az időd hülyeségekre.

2020. jan. 25. 22:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok mit gondolna. Ugysem beszélek vele többet sose.
2020. jan. 25. 22:27
 13/20 anonim ***** válasza:
24%

Mond el neki. Ha már amúgy sem beszéltek és nem is találkoztok többet.

Ezzel legalább megadod a lehetőséget arra, hogy hátha viszonzásra talál. Ha nem mondod el, akkor meg elszalasztod a lehetőséget és mindig ott lesz benned a mi lett volna ha ? Kérdés.

Veszteni való ahogy látom az nincs. Mire vársz még?

2020. jan. 25. 22:43
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem igazán szoktam elmondani. 1* elmondtam, nem lett belőle semmi, akkor minek tovább próbálkozni.
2020. jan. 26. 07:37
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Ebben az esetben felesleges. Egyszer lehet rájössz, hogy nem is volt szerelem.
2020. jan. 26. 08:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2020. máj. 29. 07:46
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Ne az érzéseidről beszélj neki, csak hívd el randira. Ki fog derülni mi a helyzet.

Szerintem baromira furcsa ha egy idegen azzal jön, hogy belém van esve.

De a randira hívás az más.

2020. máj. 31. 22:31
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok számára idegen. Nem akarom randira hívni,mert ő nem olyan
2020. máj. 31. 22:34
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Mit jelent a "nem olyan"? Hany evesek vagytok?
2020. jún. 1. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Elmeséled a sztorit? Hogy ismerted meg? Miért nem beszéltek többet?
2020. jún. 1. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!