Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy a barátom távolodik tőlem? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon messze lakunk egymástól (kb.200km) és nagyon ritkán tudunk találkozni. Napközben beszélünk, de amikor elmegy egy hosszabb időre hiányérzetem lesz, és néha elkap a szomorúság, néha sírok is érte. De amikor beszélünk is napközben...nem nagyon beszél velem, leginkább játszik.

Imadom őt és ő is engem, de sokszor úgy érzem, hogy nem igazán szeret. Rengetegszer említettem neki, de a válasza mindig az,hogy,, Pedig de!“

Amikor szeretkezünk.. Akkor sem érzem nála azt, hogy megbolondul értem vagy kimutatná azt, hogy mennyire kíván és, hogy tényleg imád-e, mert szeretkezés közben nem is látom rajta azt, hogy élvezné. Sokszor beszélek ezekről a dolgokról vele, de ő nem olyan lelkizős.

Amikor kényeztetés szinte üres tekintettel bámul rám, mondván, hogy nem vagyok béna csak ő alig érez valamit és ő van,, elcseszve"

Pedig úgy hiszem bennem van a hiba. Igyekszek mindent megtenni ahhoz, hogy boldog kapcsolatban éljünk, de valahogy mégis keveslem az igyekezetemet.

2020. jan. 25. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolathoz két ember kell.
2020. jan. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!