Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban hogy az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban hogy az első szerelem örök?

Figyelt kérdés

#djhg
2020. jan. 22. 17:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az első szerelmemmel majdnem 6 évet voltunk együtt, és manapság már eszembe se jut. Igazából azt sem igazán tudom, hogy miért voltam vele olyan hosszú ideig. A mostani párommal sokkal jobban érzem magam, egész más az életem, nem utolsó sorban önmagamnak is egy sokkal jobb verzióját látom most, mint akkor.
2020. jan. 22. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mint emlék, igen, persze, meghatározó élmény, de maga az érzés, a szerelem lángolása az nem marad meg örökké. Nekem legalábbis elmúlt, fájdalmasan lassú idő alatt, de elmúlt, már eszembe se jut, és ha hallok róla vagy közösségi médián látok róla fotót, akkor nem dobban meg a szívem izgatottan, nem kezdek el ábrándozni, hogy "mi lett volna, ha...".

A férjem egyébként is sokkal jobban szeretem, a kapcsolatunk sokkal jobb, nem véletlen, hogy véget ért az első (és a második, a harmadik, az akárhanyadik) szerelemmel a kapcsolatom, ez önmagában kevés lenne megtartani a tüzet és a rajongást, ha nincs mögötte semmi alap.

2020. jan. 22. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Abszolut semleges erzeseim vannak a korabbi kapcsolataim irant, azt sem tudnam felidezni, miert is volt olyan jo akkor. Az iskolaskori, beteljesuletlen rajongasokat sem. Inkabb csak furcsa visszagondolni, hogy volt, amikor nem a jelenlegi parommal voltam egyutt.
2020. jan. 22. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Szomorú ennyi lehangoló kommentet látni. A legnagyobb probléma hogy a szeretetet a vágyat és a szerelmet egynek hiszik az emberek. Az igazi első szerelem az, akivel ez a 3 maximális lángon ég. Egyszerre és együtt. Ebből a háromból kialudhat a vágy, kialudhat a szerelem, de ha őszinte lelki szeretet volt az sosem múlik el. 2 év kapcsolat után 4 éve nem láttam az első szerelmem, a mai napig ha nagyobb esemény történik az életünkben beszélgetünk, vagy csak úgy ha már hiányzik a másik lelke eleresztünk egy telefont. Aki a lelkével szeret az örökké szeret. Volt előtte más akit azt hittem hogy szeretek, de mellette jöttem rá hogy az fel sem érhetett egy ilyen minőséghez. Nem szabadna elkapkodnunk a kapcsolat építést, időt kell hagyni hogy valóban megismerjük egymást és vágyjuk EGYMÁST, nem egy nőt/ férfit, csakis azt az embert
2020. jan. 22. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érted, hogy hiszek-e abban, hogy az első szerelem örökké tart-e, akkor azt válaszolom, hogy NEM HISZEK BENNE.

Ha úgy gondolod, hogy örökre megmarad az emlékezetekben, akkor biztosan állítom, hogy IGEN.

2020. jan. 22. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.
2020. jan. 22. 20:41
 17/20 anonim válasza:
100%
Hál'Istennek nem az. Sokan bajban lennének ☺
2020. jan. 22. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű, de hiszek benne, hogy sokaknál így van. Én sem éreztem senkivel akkora lángolást, mint az első szerelmemmel... Fájdalmasan szép csak visszagondolni is, még évtizedes távlatból is.
2020. jan. 22. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
lol
2020. jan. 22. 22:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak az emléke.
2020. jan. 27. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!