Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekedet vagy az anyukajat/apukajat szereted jobban? (Ha egyutt vagytok ugy ertem. )
Tehát ha a férjed úgy érzi, hogy korai volt a gyerekvállalás, és útban van neki a 3 éves gyereketek, akkor a gyerek mehet a háztól, mert a férjed fontosabb?
Most írhatod, hogy ő biztos nem, de millió példát tudok arra, mikor a gyerek még nincs ovis, de apuka inkább otthagyja őket, és a következő nőnek kijelenti, hogy soha többé nem akar gyereket. Sajnos nem olyan ritka.
Bocsánat nem 8-as hanem 7-es....! 😓😓😓😓 félre csúszott a kezem!
Amit a 8-as leírt az teljesen korrekt!!!!
???
Atya eg! Azert HA lesz gyerekem az nem vendeg lesz :D otthon lesz. De remelem a szeretet szerteoszlik es megsokszorozodik! Mert valoban van hogy egy apa jobban szereti a gyereket :DDD
Nem én találtam ki a műsort, és nem is én szerkesztem. Olyan témákat érint olykor, amit a kérdező tett fel kérdésnek. Persze vannak könnyedebb és súlyosabb témák is. Sérült gyerekek stb. ;(
És az, hogy vendég a háznál az nem azt jelenti, hogy nem szereted. Hanem egyszerűen arra utal, hogy az élet rendjének megfelelően el fog menni, új életet kezdeni. DE a párod ott marad. Tehát igen fontos a gyerekünk, de nem hanyagolhatjuk el a másikat sem miatta (ahogy fordítva sem). Meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Lehet mindekit szeretni, egy szóval nem mondtam az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!