Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjam ki ennyi ideig a párom nélkül?
Könnyíteni sajnos semmivel sem tudsz, most fog kiderülni lényegében, hogy mennyire erős és stabil a kapcsolatotok. Az a távolság, milyen nagy távolság? Én biztos fontolóra venném, a látogatást minimum havonta egyszer. A többi időre marad a videochat, hangüzenetek, írogatások.. Írhatsz neki előre kis borítékba leveleket, amelyeket 2-3-4-5 naponta kell felbontania - azokban elrejthetsz kis üzeneteket, közös sztorikat, no meg persze elmondhatod mennyire hiányzik és bla bla - (lehet különleges borítékokat is: ha szomorú vagy, ha hiányzom, ha jó napod volt akkor nyisd fel - megint csak egy kis üzenetecske, motivációs idézet, apróság benne, egy kis édesség, közös kép) - fő a kreativitás. Na meg a tüzet is fenn kell tartani.. Szexchat, vagy videó :) Remélem segítettem:) 23 L
2020. jan. 13. 00:03
Ha félsz, hogy kifog rajtatok ez az idő, akkor ott már eleve rezeg kicsit a léc.
2020. jan. 13. 01:28
ha olyan jó lenne ez a kapcsolat akkor az idó nem fogna ki rajtatok...
az meg a másik hogy ebben 3 hónapban ne már hogy nem lehet meglátogatni egymást...! vicc kategória! valakinek a párja a világ másik felén él és alig van szabad ideje egy nap még is megtudják oldani hogy legalább legyen egy szét-B-aszott alkalom másfél havonta 1 találkozásra...
2020. jan. 13. 02:24
Ha 3 hónap kifog rajtatok, akkor a kapcsolatotok nulla.
Mit csinálnál, ha lenne sorozás, kötelező két év katonaság, mint az én időmben, s félévig nem is láttad, mert Lentibe került? S utána is hetekbe került, mire kapott kimenőt, vagy 2-3 napnszabadságot, amiből a legtöbbet az oda-vissza utazással töltötte?
2020. jan. 13. 05:12
5/9 A kérdező kommentje:
4 ország fog elválasztani minket, nem fogjuk tudni megoldani, hogy találkozzunk. Én is dolgozom, nem tudok csak úgy elszabadulni a munkahelyről, és drága is lenne a repülőjegy. Nem rezeg a léc egyáltalán, jó a kapcsolatunk. Viszont ez rengeteg idő. A legtöbb, amit külön töltöttünk az két hét volt. 3 hónap nagyon soknak tűnik.
Mi drága? A repülőjegy mennyi a drága 40 ezer? Mert kb annyi a jegy... meg mi az hogy nem tudsz elszakadni... sosem kapsz 2 szabad napot... tudod 3-4 ország repülővel 3 max 4 ora utazas... és még szalot sem kell fizetni.... az meg a masik hogy a repülőjegyet is közösen kell meg venni... vicc vagy
2020. jan. 13. 09:27
7/9 A kérdező kommentje:
Óvónő vagyok, talán ezzel választ is adtam minden kérdésedre.
Amelyik kapcsolat nem bír ki 3 hónap külön létet, az nem is ér semmit. Ha ennyire ragaszkodó típus vagy, akkor nehéz lesz, de hidd el túl fogod élni. Írj egy listát azokról a dolgokról, amiket eddig is ki akartál próbálni/meg akartál nézni/el akartál olvasni/stb., csak eddig nem volt rá időd és vágj bele. Foglalkozz a hobbijaiddal, találkozz a barátaiddal. Persze így is hiányozni fog, de gondolom telefonon, videochaten keresztül tudtok majd esténként beszélgetni, felnőtt ember vagy, ennyit csak túlélsz :)
2020. jan. 13. 11:35
Ne agòdj ha meg akart volna csalni azt magyar országon is megtehette volna gondolom... 4 év hosszù idő... Fogd fel ugy mint egy kapcsolati probát... ha megbuktok akkor kezdödik egy ùj fejezet ha minden rendbe lesz akkor átmentetek a teszten....
Ui: Ha megcsalna azt ugyse tudnád meg...
2020. jan. 13. 12:24
Kapcsolódó kérdések: