Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami negatív tulajdonság a társadban, de te elfogadod mert szereted?
Olyan kis lelki sérült szegény és sebzett, de én így is szeretem.
22L
Megissza a saviubi levét. Az üvegből. Rendszeresen. Arra nyitom ki a hűtőt, hogy az üvegben, ami tegnap még félig teli volt, mára már csak az alján úszkál egy egészenpici lé. Kiszáradnak a saviubik, és egyébként is undorító.
Nagyon nehéz ezt tolerálnom, bevallom. De ezzel együtt is szeretem.
Hahaha höhöhhö mekkora meeeekkora pojén vót má! Hahahah höhöhö
#Kérdező
Egy kapcsolat odáig tart amíg nem találsz egy számodra idegesítő negatív tulajdonságot. Amint igen, onnantól vége. Minden más csak mese.
A nagyobb baj, hogy általában kissé egyoldalú szolgálatot jelent. Vagy az egyikük, vagy a másikuk, de valamelyikük irányába "lejt a pálya".
De ha észreveszed azt a hibát, akkor jobb struccpolitikát felvenni "hát úgy teszünk, mintha nem lenne baj" - ennek katasztrófa az eredménye. Ennek vége egy jó nagy vita egyszer a végefelé, amikor ez szépen "kirobban".
A cseszegetésnek szintén, hogy "te ne legyél már pazarló (vagy könnyelmű vagy szigorú vagy rendetlen, vagy bármi más), mert megváltozni úgysem fog egyik sem.
Akkor mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!