Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből vehetem êszre hogy a paim megcsal? Meg akar csalni?
A pasija. :)
Flört másokkal, magánélet mellett való kardoskodás, tőled való elszigetelődés, drasztikusan megváltozott szokások, titkolózás, hazudozás....nők esetében is ezek a jelek amúgy.
Szerintem ha nem teljesen nyitott veled, ott van valami, amiről nem akarja, hogy tudj. Én sem vagyok az a minden lében kanál típus, tisztelem a párom személyes dolgait, de ha nem tudnám azt, hogy mindent megmutatna és mindent megnézhetnék, ha akarnék, nem lennék nyugodt...
A semmibe órákra lelépések, a telefon magával hurcolása és lejelszavazgatása, a fura új elfoglaltságok, amikről nem tud semmit részletesen mondani, csak arra használja őket, hogy épp mivel van elfoglalva (ne vicceljünk már, ha valaki valamivel aktívan foglalkozik, az megtölti a gondolatait, értelemszerűen gyakran beszél róla és szívesen).
Megváltozott viselkedés (zavarban van, idegesebb, kritizál, vagy éppen sokkal nyájasabb a szokottnál). Keresztkérdésnél görcsös, támadó, kerüli a szemkontaktust.
A telefon használatot mellőzi a jelenlétedben.
Nàlunk az elsö jel volt hogy a rozsaszin ködös szerelemben (kapcsolat eleje max boldosàg)egyszercsak varatlanul hirtelen a semmiböl elkezdett féltékenykedni.
Megis lepödtem hogy a MI full szerelmes kapcsolatunkban hogy lehet egyaltalan ötlet/tema barki mas is.
Aztàn kiderült hogy valojaban neki van vaj a fején.
Szoval abban biztos van igazsag hogy töle szokatlanul kezd viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!