Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok hozzá ha az utcán, odamenne egy átlagos kinézetű férfi és diszkréten meglegyintené az arcotokat? Azt mondaná: Ez a általatok lenézet férfiak nevében adja, most már ő is jobban érzi magát.
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 17:41
22/59 anonim válasza:
Amúgy nem irigylem a férfiakat, ha itt tényleg minden választ nő írt :D Úristen!Micsoda amazonos vehemencia!
23/59 anonim válasza:
Szerintem az benne a humor, hogy rajtatok nem lenne külsérelmi nyom, ezzel szembem meg kéne valahogy magyarázni a kiérkező yardnak, hogy mitől fél vagy teljesen holt a csávó. 😂
24/59 anonim válasza:
felhívpod a rendőrt, zaklatlnak. Rendőr: van külsérelmi nyom, van vér vagy tanú? Te: nincs. Rendőrség: hagyjuk.
25/59 anonim válasza:
Provokatív kérdés. Komolyan, egyetlen épeszű férfinek sem jut ilyen kérdés az eszébe. Ebben semmi humoros nincs. De tudod mit a vicc kedvéért. Odalép hozzád valaki és tökön rúg. Na, vicces?
26/59 anonim válasza:
Én meg a sok megerőszakolt nő nevében levágom a f..szodat.
"Amúgy nem irigylem a férfiakat, ha itt tényleg minden választ nő írt :D Úristen!Micsoda amazonos vehemencia!" Persze persze, a nők nem értik a humort, bezzeg ha a férfi szüzességen, férfi szerencsétlenségen menne a viccelődés...
27/59 anonim válasza:
Jézusom. Már az, hogy ilyen eszedbe jut már azért se kis legyintést érdemelnél. Ha én feltétlenül nem is mernék visszaütni, de kiabálnék amég valami arra járó férfi nem segítene.
28/59 anonim válasza:
Érdekes hogy nem nagyon születtek olyan válaszok, mely a sérelemmel arányos retorzióról nyilatkoztak volna.
29/59 anonim válasza:
#29: érdekes, olyan sem született a drágalátos itteni "férfiak" részéről, amely azzal foglalkozna, hogy a kérdező is lehet, hogy csak itt a neten, írásban ilyen nagy legény.
30/59 anonim válasza:
#29 voltam, és úgy tűnik hogy ez a hozzáállás itt preferált, szóval akkor én főbe lőném, felakasztanám, felnégyelném, utána megsütném, megenném, kiszarnám, majd a megtrágyáznám vele a földet, az ott nőtt dinnyét megetetném disznókkal, amiket levágnék, a szalonnájukat megetetném oroszokkal, majd az oroszokat főbe lőném...
A kérdező nyilván retardált, de elég könnyen lesüllyedtetek a szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!