Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire éli túl ezt egy pár hónapos kapcsolat?
Mivel behisztiztél bocsánatot kért erre te elhajtod tovább hisztizel!Elenged tovább lép ne lepődj meg ezen én is elköszöntem volna.
Nektek nőknek semmi nem jó tényleg!
Most ezt nem értem. Nem akarsz vele találkozni, ő elköszön. Pont. Nincs tovább.
Én sem tennék ebbe a kapcsolatba több energiát, mert rohadtul nem érdekel egy kényes hisztikirálylány nyavajgása.
Ez volt a legjobb így, bocsánatot kért és elköszönt.
És még ebből is problémát csinálsz.... pff....
Jobb is, hogy megszabadultál tőle. Ha akkora egy bunkó volt és csak egy "ja bocs" jött ki száján, mélyen megsért és neki áll feljebb, hogy miért nem omlasz a karjaiba azonnal, akkor őt se érdekelted túlzottan. Azért fellehetne fogni néha, hogy idő kell és azért mert mondja, hogy sajnálja és lerí a fejéről, hogy marhára nem, akkor nehogy már kötelező legyen a semmire megbocsájtani azonnal, nemtom mit gondolnak itt egyesek. Ráadásul a kérdező időt kért csak, hú de nagyon gonosz..... Persze
Ne is foglalkozz azzal az emberrel, ha néhány hónap után így viselkedik, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!