Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egészséges, ha a saját érdekeim maximálisan megszűnnek létezni a számomra, amikor szerelmes vagyok?
Késszé válok megtenni a másiknak tényleg bármit, amit szeretne, ha fizikailag képes vagyok rá, mindegy, hogy én abban örömömet lelem-e. Érte semmilyen áldozat nem lehet túl nagy. Az aktuális lelkiállapotom mindig attól függ, hogy ő hogyan viszonyul hozzám, nélküle semminek érzem magam. Mindezt úgy, hogy alaphangon nem vagyok egy alárendelődő természet, és az illetőre sem úgy gondolok, mint valami tökéletes, éteri lényre, aki a mennyekből szállt alá, látom a hibáit is.
Ez a hormonok játéka és mindenki hasonlót tapasztal magán, vagy a pszichémmel van a baj?
Ez nem jó. Ha így viselkedsz előbb-utóbb a barátzónában fogod találni magad.
Azt nem hiszem hogy hormonok, inkább a mentalitással lehet baj. Nem szabad ennyire függnöd senkitől érzelmileg. Mindig ez van, vagy csak a jelenlegi jelölttel?
Nem egészséges, nem logikus.
Ilyen a szerelem. Bazijó érzés (feltéve, hogy viszonzott), de bazira visshavet mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!