Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza jöhet hozzám még ez a lány?
Eléggé megszerettem, bár még csak ismerkedésnél tartottunk, de akkor is. Én is tetszettem neki, ebben 100%-ig biztos vagyok. De mivel én nem vagyok, az a "rossz fiú" típus, így azt a fiút választotta aki bepróbálkozott utánam, mert ő olyan típusú volt. Nem tudom miért de sok mindenkitől hallottam azt hogy a lányok ezeket a fiúkat választják, még akkor is ha tudják hogy nem jó választás.
Elég szar érzés az ilyen, de azért én vettem ajándékot névnapjára, és látszott rajta hogy sajnálattal nézett rám. Bár ő írni sem írt az én névnapomra:(
Van esély hogy egyszer rájön hogy ezekben a fiúkban nem lehet megbízni, és ír nekem hogy találkozzunk? Korában csalták már meg amúgy.
Tudományos tény miért választja a nő inkább a bunkó "rossz fiú" típust. Egyszerűen belénk van kódolva, hogy akiben több a tesztoszteron "férfiasabb" nagyobb az esélye a nemzésre. Ezt nem én állítom hanem rengeteg tanulmány.
Hiába diktálná a logika a kedves szerény típust..egyszerűen hiányzik az a plusz belőle ami miatt lehorgonyoz az ember. Pont ezért marad mindkét oldalról néha az ember barátzónában. Az is tudományos tény, hogy 5 mp alatt dől el tetszik e az illető avagy sem,vagy az, hogy tudat alatt illat alapján is válszatjuk párunkat nem csak külső/belső alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!