Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszek egy pasinak de nem tudom miért mit szeret rajtam annyira? Mit csináljak?
Munkatars és tényleg nagyon szerelmes belém látni is rajta. Mikor látja hogy fáradt vagyok helyettem is akar dolgozni. Egesznap mosolyog rám, simogatja az arcom, egyszer már megcsókolt de én elhuztam magam és azóta nem csinálta. Karácsonykor felhivott telefonon beszélgetni akart. Már sokszor kaptam tőle csokit és virágot.
Az a baj hogy nekem nem jön be nem annyira tetszik.
"szerintem tudja"
SZERINTED!
Olyan nehez lenne neki megmondani hogy Bela nagyon kedves vagy de nem?
Az esze tudja. Deha voltál szerelmes, akkor pontosan tudod, hogy ez nem ér semmit. A rózsaszín köd mindent lefed.
Szóval igen, muszáj lenne egyértelműen közölnöd vele, akár add írásba! Ezzel segítesz neki, hogy továbbléphessen. Kerüld őt, amennyire lehet! Segít benne, hogy elfelejtsen.
Viszonzatlan szerelemnél nem sok rosszabb dolog létezik... Szóval kérlek, segítsd őt, tűnj el az életéből (már amennyire lehet. Mertazért ne te válts munkahelyet,meg ne a te munkádban legyen fennakadás miatta, persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!