Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki negyven évesen a kamaszos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balogh Bence 2019 kérdése:

Ciki negyven évesen a kamaszos szerelmi bánat?

Figyelt kérdés
Kicsit beleszerettem egy lányba, ő meg közel sem kedvel engem annyira, és ettől nagyon ki vagyok borulva már hónapok óta, mintha tini lennék.
2019. dec. 29. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

Mondjuk hónapokig kiborulva lenni tiniként sem egészséges, de nincs abban semmi kivetni való, ha valakinek mélyebbek az érzelmei.

2019. dec. 29. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem ciki, de hogy hónapok óta még mindig ezen rágódsz, az már probléma. Van hogy nem jön össze két ember, ezer oka lehet. Ez van, túl kell lépni és nem szabad fecsérelni tovább az időt olyanra akivel nem kölcsönös a szimpátia.

Nem múlt időben írtál a lányról, ebből arra következtetek hogy még mindig beszélsz vele és szenvedteted magad. Zárd le vele és engedd el.

2019. dec. 29. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hosszabb kapcsolat után van aki ÉVEKIG nem a régi. És idősebb személyek is akár lehetnek így, nem csak a "tinik". Nem mindenkinek megy ám az, hogy egy hét és random elfelejtjük...

2019. dec. 29. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3: ebben az esetben erősen ajánlott szakember segítségét igénybe venni.
2019. dec. 29. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg is mondtad neki, hogy tetszik neked és szeretnél többet, és ő egyértelműen válaszolt, vagy csak "némán" szenvedsz?
2019. dec. 29. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
tojd le, keress másikat. Az óra ketyeg.
2019. dec. 29. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ott tartunk, hogy ez a "kóros" és a "há' egy hét more oszt úgyis elfelejtem" pedig a helyes, követendő példa? Most nem a kérdező esetére gondolok, azt tényleg el kell engedni, de egy hosszabb kapcsolat esetén szerintem teljesen normális egy pár hónap, esetleg egy év "mélypont". Gyásznál szintén, sőt ott még hosszabb is lehet.

2019. dec. 29. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Rápörögtél nagyon, van ez így, kicsit hanyagold a gondolataidban, de megesik ez néha amúgy.
2019. dec. 29. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, munkahelyemen nálam is bepróbálkozott ilyesmi szöveggel egy 40 ÉVES (!) kolléga, akivel kb a köszönésen, és 1-2 váltott mondaton túl amúgy nem is beszéltünk...

Azontúl, hogy derült égből jött a vallomásával és szépen lepattintottam, kiderült, hogy a kedves kolléga is úgy szerelmes, hogy közben élettársa van. Az ilyentől tudnék hányni kb..

Ha nem kedvel, akkor tudomásul kell venni, és igen, továbblépni. Ez valóban tini szint, amikor a képzelt buborékvilágban elképzelsz valakit valamilyennek, akit elfogadok nem is ismersz igazán, - maximum azt hiszed, de nem-...

Az én esetemben a 40 éves igenis ciki.. A tiéd lehet nem ennyire gáz, de illik leporolni és tudomásul venni a dolgokat. Mindegyikünk élt már át ilyet, az élet megy tovább. - Még ha most fáj is.

2019. dec. 29. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen ez, csak felesleges. Mindenki pótolható!
2019. dec. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!