Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami jatszmazas? 30 asok
Szoval ket ember bejon egymasnak (de ilyen nagyon intenziven, melyen) de meg nincsenek egyutt, csak tombol a kemia. A kemia elott, ha uzenetet valtottak munkaugyben azonnal visszairtak egymasnak, de amiota van a kemia olyan mintha ez valami jatszmazas lenne (tobbet kozott).
Tehat valakinek irsz egy uzit, total semleges uzenet egyebkent, semmi flortoles nincs benne, csak egy dolog elmagyarazasa amire tul sokat nem is lehet valaszolni mert tenykozles volt. Pontosan tudom h raert, a kezeben volt a teloja amikor kuldtem neki, es nem igazan vartam valaszt mert nehez es barmit is mondani. A lenyeg h 7!!!! oraval kesobb amikor mar el is felejtettem, hogy kuldtem neki sms-t visszair mosollyellel hogy “ok:-) Ez normalis??? Ezt kapasbol leokezhatta volna egy masodperccel kesobb minek kell ehhez 7 orat varni???
Ez valami pasi jatszma?
En a no vagyok, mindketten 30 on felul
Jaj, de sokat gondolsz bele te ebbe. Koppanni fogsz.
Attol, hogy megdugna talan, nem azt jelenti, hogy tovabb akarna menni. Es o latja rajtad, hogy utana nem allnal le, mert ra vagy kattanva.
Semmi játszmázás nincs ebben, egyszerűen te vagy annyira idióta, hogy már látod magad fehér menyasszonyi ruhában,mert a kollegád küld 1 üzenetet.
Amúgy meg le se sz@r. 7 óra múltán se írt 1 mondatot se, csak két betűt. Szerintem ne zaklasd, ne írkálj neki, mert bohócot csinálsz magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!