Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezért utasított vissza ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért utasított vissza ez a lány?

Figyelt kérdés

Ellentétes személyiségünk volt. Ő társasági, szeret beszélgetni, bulizni. Én meg pont hogy nem, nem beszélek sokat, és szolid vagyok. Kezdetben azt éreztem hogy elfogad így, és hogy tetszünk egymásnak. De már mégsem foglalkozik velem.

Ez lehet ok az elutasításra, ha ilyen dolgokban különbözünk?

Csak egy dolgot nem értek, azt mondta ez a lány hogy csalódott már sokat. De akkor egy ilyen miatt mért mond nemet ha amúgy bejövünk egymásnak. Ha olyan természetű fiút keres mint amilyen ő akkor nagyobb az esélye egy újabb csalódásra szerintem.

Köszönöm a segítséget!

2019. dec. 25. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Ellentétes személyiségünk volt. Ő társasági, szeret beszélgetni, bulizni. Én meg pont hogy nem, nem beszélek sokat, és szolid vagyok.

Nagyon nagy hiba, hogy ilyen vagy. Tudom kérdező, én 34 éves tapasztalt férfi vagyok és pont olyan mint te. 5 párkapcsolatom ment tönkre mert a nő utazni, bulizni élni akart, én meg nyugis vagyok, otthonülős, pénzgyűjtős. Plusz elkönyvelnek emellett papucsnak is sokszor. Ideig-óráig, 1-2 évi mehet a kapcsolat, de soha nincs jövője, csak akkor ha a lány a visszahúzódó fél.

2019. dec. 25. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat sem fog működni két ellentétes személyiség között. Ez az "ellentétek vonzzák egymást" dolog nagyjából 16 éves korig állja meg a helyét amikor még fogalmuk sincs az embereknek, hogy mi kell egy kapcsolathoz. Komoly, működőképes, problémamentes kapcsolat csak ott lesz ahol a két fél céljai, értékrendje egyezik.

A másik meg, hogy sokszor a csendes, visszahúzódó sokkal inkább jelent unalmast. Te nem szolid vagy, egyszerűen csak nem nagyon tudsz felmutatni érdekes dolgot ami megfogná a másikat. Tesz egy próbát az ember ilyennel is ha bejön neki de nagyon gyorsan rájön, hogy nincs értelme hónapokat küzdeni azért, hogy mondjon vagy tegyen már valami értékelhetőt.

2019. dec. 25. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Erősen elképzelhetetlennek tartom, hacsak nem valami tindertali volt.

Ha nekem prioritás, hogy a másik is pörgősebb ember legyen, akkor már az elején ezt kérdezgetem, ezt nézem.

2019. dec. 25. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2. is jól mondja, ha nő vagy, és nagyon tetszel egy férfinak, talán elfogad, sok ilyet tudok. Ha férfi vagy, csak rövid ideig fog menni, egy férfi legyen tökös, magabiztos, stb. Egy halk, unalmas, visszahúzó férfi sajnos nem a nők szíve csücske. Az más kérdés, hogy van ilyen ismerősöm, ahol sok éve együtt vannak, a nő szép, extrovertált, a pasi visszahúzódó mérnök kimagasló bérrel. De 10 per 9 szer ez nem ilyen, és a nő nem akartja ezt ilyen férfival, vagy csak rövid ideig.
2019. dec. 25. 21:15
 5/10 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
A családomban láttam olyat, hogy 30 (!) évig se egy kávézóba, se egy színházba, moziba, kiállításra, de még kirándulásra sem mentek el, mert az apát egyszerűen nem lehetett kirobbantani otthonról. És nem a pénzszórásról beszélek, mert hetente egy kávéba nem rokkantak volna bele. De nem, mert a munka, meg a család, meg a kert, meg stb., stb., stb. Na pont ez a gond. Ha ő úgy érzi, hogy nem lehet veled élvezni az életet, akkor mindegy, hogy hányszor és hogy csalódott, halott ügy az egész.
2019. dec. 25. 21:22
 6/10 A kérdező kommentje:
De én is szeretek néha menni ide oda. ha lenne barátnőm akkor rendeszeresen mennék vele strandra, moziba, utaznék, stb. A bulizást nem szeretem.
2019. dec. 25. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ertsd meg h nem.neked valo ez a nő. En is ikyen nő vagyok es falra maszok a csendes pasiktol,akikbol hianyzik az élet kalandvagy batorsag! Viszont rengeteg olyan ismeros nőt ismerek akik ugynailyenek mindig a megszokott kornywzet dolgok,jaj csak biztonsagban legyunk. Aaaa.Ilyen nők is csinosak meg jol neznek ki ,talalsz bőven! En ezektol is falra maszok.
2019. dec. 25. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus unalmas vagyok,de aranyos,hoditani akarok esete.Aaaaa
2019. dec. 25. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ha sok loveja volna se kene!
2019. dec. 25. 21:58
 10/10 Ollókezű Edward ***** válasza:
53%
Ha tényleg csak a bulizásról van szó, akkor az idő neked dolgozik. A legtöbb ember 30+-osan leszokik a rendszeres bulizásról.
2019. dec. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!