Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez mostanában a csajoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez mostanában a csajoknál?

Figyelt kérdés

Egyre több csajnál látom már az ismerőseim közt is, hogy apjuk korabeli vagy még öregebb pasikkal jönnek össze. És nem csak szexelni, hanem együtt is élnek, stb, ráadásul nem is a fiatalosan kinézőekkel főként. Régebben inkább a rusnya csajokat láttam, hogy össze jönnek ilyen palikkal, de most már a jobban kinézőeknél is megjelent ez. Van, aki a szüleivel sem beszél hónapok óta a 60+os új lovag miatt (a csaj 23). Mi oka lehet ennek? Ennyire el akarnak költözni otthonról, hogy összejönnek olyannal akinek ez már sikerült, aztán közbe legfeljebb szeretőt tartanak? Kert ahogy elnézem nem az operátorok közül kerülnek ki az új "szerelmek", bár persze idő közben megkedvelheti az öregurat, de ha havi nettó 200at keresne akkor 99% hogy szóba sem állt volna vele. Visszajön a régi rendszer, hogy a meg sem született gyereket hozzáadják a földesúrhoz, csak most a csajok válogatnak?

Kérdésem nem provokáció, csak tényleg érdekelne mi zajlódhat le egy ilyen nő fejében.

2019. dec. 24. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert neked van 1-2ilyen ismerősöd ebben az esetben sem kellene általánosítani. Van egy pár száz ismerősöm 1ilyet sem látok. Ha ennyire érdekel a téma kérdezz rá az ismerősödre.
2019. dec. 24. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Engem megforditva is érdekelne a kérdés...

Mi az, hogy egy idős vénember képes társat latni egy éppencsakhogy nem gyerekben? Ennyire futotta öregkorukra, hogy még mindig a fiatal testre mennek, nem pedig arra, aki tényleg társuk lehetne?

Na mindegy. Én hála a jó égnek sosem láttam ezt a jelenséget testközelből, mert magamat ismerve addig b asztatnám szegény csajt, hogy hagyja ott a tatát, míg fel nem jelent zaklatásért, de arról tudok, hogy elterjedt jelenség, hogy sok öreg el tudja érni, hogy a fiatal lányok felnőttebbnek és komolyabbnak érezzék magukat mellettük. Egyesek ezt manipulációnak hívják, mások meg hódításnak.

2019. dec. 24. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
#2 lenézed a 20 éveseket ez jön le ebből.
2019. dec. 24. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Én az öregeket még megértem, mert ha majd megérem azt a kort akkor biztos én is a fiatalok után fogok megfordulni az utcán, de a csajok nem tudom mit esznek bennük, mind1 ő dolguk viszont tényleg érdekelne a dolog háttere, meg hogy pár 10 éve is jellemző volt e ez ennyire, mint most.
2019. dec. 24. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző, legalábbis ismerettségi körömben biztos nem. Utcán sem látok sok sugar daddyt 20-as csajokkal mászkálni.
2019. dec. 24. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
3%

Pénzt nézik! Semmi mást! De énsem ismerek sok ilyet.

Nem lenne az a pénz amiért össze állnék egy vememberrel.

N27

2019. dec. 24. 20:54
 7/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

bejon nekik az "(nagy)apa-komplexus"

erdekes amugy tenyleg hogy gondol igy csaladra, gyerekekre, unokakra, nevelesukre

hiszen lehet 5evesen egyedul marad, es akkor jon az ujabb oreg bacsika? vagy akkor mar fiatal?

mert ez az egyik ok erre a komplexusra hogy ugyerzik a nok hogy fiatal ferfi, fiu nem alkalmas a gyereknevelesre

de hat egy halott sem, se egy rokkant

pusztan parkapcsolat miatt meg...

2019. dec. 24. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, az én nő ismerőseimnél inkább azt látom, hogy el sem tudnák képzelni nálunk jelentősen idősebbel és mindig azon röhögnek meg teszik ki storyba, hogy milyen kanos nyomorék vén szarok írnak rájuk.
2019. dec. 24. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen normális hogy az idősebbek is a fiatalabb nőkhőz vonzódnak.Fiatalság=életerő,szépség+egézsség.
2019. dec. 24. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
En se lattam ilyesmit, csak azt, hogy a 20 eves csajok allandoan elhajtjak a 38 eves ferfi ismerosomet, aki IT munkakorben dolgozik, ugyhogy jol keres. De meg igy is oregnek tartjak.
2019. dec. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!