Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez mostanában a csajoknál?
Egyre több csajnál látom már az ismerőseim közt is, hogy apjuk korabeli vagy még öregebb pasikkal jönnek össze. És nem csak szexelni, hanem együtt is élnek, stb, ráadásul nem is a fiatalosan kinézőekkel főként. Régebben inkább a rusnya csajokat láttam, hogy össze jönnek ilyen palikkal, de most már a jobban kinézőeknél is megjelent ez. Van, aki a szüleivel sem beszél hónapok óta a 60+os új lovag miatt (a csaj 23). Mi oka lehet ennek? Ennyire el akarnak költözni otthonról, hogy összejönnek olyannal akinek ez már sikerült, aztán közbe legfeljebb szeretőt tartanak? Kert ahogy elnézem nem az operátorok közül kerülnek ki az új "szerelmek", bár persze idő közben megkedvelheti az öregurat, de ha havi nettó 200at keresne akkor 99% hogy szóba sem állt volna vele. Visszajön a régi rendszer, hogy a meg sem született gyereket hozzáadják a földesúrhoz, csak most a csajok válogatnak?
Kérdésem nem provokáció, csak tényleg érdekelne mi zajlódhat le egy ilyen nő fejében.
Engem megforditva is érdekelne a kérdés...
Mi az, hogy egy idős vénember képes társat latni egy éppencsakhogy nem gyerekben? Ennyire futotta öregkorukra, hogy még mindig a fiatal testre mennek, nem pedig arra, aki tényleg társuk lehetne?
Na mindegy. Én hála a jó égnek sosem láttam ezt a jelenséget testközelből, mert magamat ismerve addig b asztatnám szegény csajt, hogy hagyja ott a tatát, míg fel nem jelent zaklatásért, de arról tudok, hogy elterjedt jelenség, hogy sok öreg el tudja érni, hogy a fiatal lányok felnőttebbnek és komolyabbnak érezzék magukat mellettük. Egyesek ezt manipulációnak hívják, mások meg hódításnak.
Pénzt nézik! Semmi mást! De énsem ismerek sok ilyet.
Nem lenne az a pénz amiért össze állnék egy vememberrel.
N27
bejon nekik az "(nagy)apa-komplexus"
erdekes amugy tenyleg hogy gondol igy csaladra, gyerekekre, unokakra, nevelesukre
hiszen lehet 5evesen egyedul marad, es akkor jon az ujabb oreg bacsika? vagy akkor mar fiatal?
mert ez az egyik ok erre a komplexusra hogy ugyerzik a nok hogy fiatal ferfi, fiu nem alkalmas a gyereknevelesre
de hat egy halott sem, se egy rokkant
pusztan parkapcsolat miatt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!