Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek czibók László jó pali?
nem értem, miért pontoztátok le a 4-es válaszolót, nem igaz, amit írt? :D
Czibók egy tipikus magyar proli, nagyképű és buta, mint a föld. Csak bele-belenézek néha a videóiba, de néhány dolog, amit mondott: „növelni kell a vitaminbevételeket (vitaminbevitel helyett), „ki van vitelezve” (gondolom, azt hiszi, elváló igekötős a szó), volt már „teret ölt”, „Oroszország jogállam”, mászKül bícs stb stb.
„Én 23 éves lány vagyok és valahogy bejön tetszik a stílusa,egy erős személyiség,és testileg is ott van szerintem,”
ebből is látszik, hogy sokszor nőknek bőven elég, ha egy férfi magabiztos(nak tűnik) és jó kiállású,. az, hogy közben ostobább, mint egy 14 éves gyerek, nem számít.
egyébként sztem egy erős személyiség nem hisztizik folyton a kritikán meg gúnyolódik 13 éveseken, csak mert beszóltak nekik. vhogy mindig akkor kemény, amikor 13-14 éves facebookos gyerekeket kell leoltani, a nálánál jóval értelmesebb trollokkal már nem mer vitába szállni.
(pontosabban csak burkoltan üzenget meg beszólogat nekik, ha mással beszél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!