Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adjam fel a barátnő témát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel a barátnő témát?

Figyelt kérdés

23 évesen még nem volt akkor ezek után mire számítsak?

Mégcsak egy randit sem sikerült összehozni.

Neten régebben nagyon sokat próbálkoztam, de semmi. Élőben nem sokszor, mert nem vagyok társasági ember. Olyan suliba jártam ahol szinte csak fiúk voltak, a munkahelyen sincsenek nők.

Az anyukám barátnőjének a lányával nagyon bejöttünk egymásnak, de valamiért mégsem alakult ki az aminek kellett volna.

Meg az is a baj hogy eléggé zavar az hogy ennyi idősen itt tartok, emiatt nincs sok önbizalmam a nőknél:/

2019. dec. 22. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Én örülnék neki, ha feladnád. Legalább nem kérdezgetnél itt tök fölöslegesen ilyen szarokat.

Botrány, hogy egy velem egyidős ember agyban mennyivel hátrébb tart.

2019. dec. 22. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Majd akkor sírj, ha:

- 30 körül leszel

- volt már komoly kapcsolatod, de kidobtak, szóval tudod, miből maradsz ki éppen

- nagyon szeretnél már családot, de nem tart semerre az életed, teljesen kilátástalan

- körülötted mindenki házasodik, gyereket vár

- az elmúlt pár évben csak rövid kapcsolataid voltak, amik reményt keltettek benned, és azok is ritkán

2019. dec. 22. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#1+1. Srác, nem lehet, hogy töketlen voltál anyud barátnőjének a lányával? Ez tipikusan az az eset lehetett, amikor üres kapura 2 méterről mellélövöd a labdát.
2019. dec. 22. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

NE A NETEN PROBALKOZZATOK!!!

PErsze, hogy kudarcok ernek. Istenem.

Ne a kifogasokat keresd "nem vagyok tarsasagi ember", hanem szepen emeld fel a popodat a szamitogep elol es tenylegesen fektess energiat abba, hogy ismerkedsz. Eloben!

Kudarcok igy is fognak erni, de legalabb gyakorolsz es egy ido utan az onbizalmad is novekszik majd.

Az internetet az osszes itt siro kisfiunak el kellene felejtenie.

Az a legkonnyebb, hogy otthon irogatsz, de remelem felfogjatok, hogy ez nem a valo vilag.

A valo elet az hazon kivul tortenik.

2019. dec. 22. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
4: Én nem tudom, hogy te hány éves vagy, de ma már nem olyan a társadalom, mint a 90-es években volt. A csajok között is rengeteg szociális fóbiás van, úgyhogy hiába megy társaságba, ott nem fog magának valót találni. Ma már nincsenek közösségek a "való világban", csak az interneten.
2019. dec. 22. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tevedsz! Csak keresni kell.

Nekem is szoc fobiam van, megis elmentem koncertekre, rockkocsmakba es ismerkedtem, igy talaltam baratokat egy olyan varosban ahol nem ismertem senkit.

Nem a 90-es evekben, hanem 2010-tol maig.

Meg meetupokhoz is csatlakoztam, ami nehez, mert egy csapat idegennel talalkozol eloszor, de a kozos erdeklodes osszehoz.

Ahogy a nagyanyam mondta mindig, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

De mindegy. Csak ha annyira ragaszkodtok az internethez, akkor ne sirjatok, hogy nem jon ossze semmi.

Es annyit meg hozzatennek, hogy az altalatok irigyelt jokepu ferfiak eloben is ugyanugy ismerkednek, azert sikeresek a noknel, mert magabiztosak es lehengerloek. De gondolom ezt hiaba is magyarazom.

Sok sikert a tinderezeshez.

2019. dec. 22. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jöjjél össze egy férfi kollégád húgával.
2019. dec. 22. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Heejj ha újra 23 lehetnék, persze a mostani tapasztalatommal. Az élet császára lennék.
2019. dec. 22. 20:47
 9/10 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Csak semmi pànik. Férjem 24 évesen randizott először. Aztàn 25 évesen nősült, 26 évesen apa lett, aztàn 28 évesen újra, és most 30 évesen megint 😁, szóval ne add fel.
2019. dec. 22. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Senki ne ítéljen el az összehasonlításért, de ha cipőt, ruhát stb. vásárolsz, akkor megveszed a legelsőt, amire rátekintesz? Ugye, hogy válogatsz.?

Akkor hogyne válogatnál, ha párt keresel magadnak! Attól félsz, hogy visszautasít? Azért teszi, mert nem jössz be neki. Az okát ő tudja. Neked sem tetszik minden lány, ugye?

Hát akkor ismerkedj! Nehogy most azt kérdezd tőlünk, hogy ezt hogyan kell! NE ADD FEL!!!

2019. dec. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!