Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak bejönnek a vékonya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejönnek a vékonyabb alkatú srácok?

Figyelt kérdés
Vagy férfiatlannak tartják őket?
2019. dec. 21. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A kövér most a trendi. De biztos van, akinek a vékony tetszik.
2019. dec. 21. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha magas és szálkás akkor igen.De nem a 60kg, mert én nő létemre vagyok majdnem annyi
2019. dec. 21. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Magasságtól is nagyon sok minden függ. Nem mindegy, hogy 170 centihez van az a 60 kg, vagy 180 centihez.

A kövérség nem divat, hanem az egészségtelen mozgásszegény életmódnak köszönhető és sajnos emiatt hazánk az egyik legelhízottabb ország a világon.

És az se mindegy, hogy szimplán csak vékony, vagy van rajta izom is.

Párom 172 centi és 63 kg, vékony, de szálkásan izmos.

2019. dec. 21. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Csak azok jönnek be nekik. Esetleg még az Izomtibik.
2019. dec. 21. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Minél vékonyabb, annál jobb. De a vékonytól az átlagosig vagy a kisportoltig voltak akik tetszettek.
2019. dec. 21. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem, a hegyomlás pasik az eseteim.
2019. dec. 21. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem túlzottan. 190/110 vagyok, még csak nem is macis, mivel sportolok. Minimális hasam van és ennyi. Eléggé bejövős vagyok a nőknek.
2019. dec. 21. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Öcsém olyan, mintha anorexiás lenne, mégis szép, nagyon vékony barátnője van. Egyik fiúhaverom is nagyon vékony, pedig eszik, gyúr, neki is szép és csinos barátnője van.

Vannak törékeny vékony lányok, azok közül lehet válogatni.

2019. dec. 21. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk férfiaknak nehéz női aggyal gondolkodnunk, mert ugye nekünk a "minél vékonyabb annál szebb a nő" alapon megy a gondolkodás, de a nők fejében egészen más van. A nők nem tartják vonzónak a vékony férfit. És ne akard megérteni miért, ez van. A nőknél ez a sorrend:

1. sportos, tömegelt

2. sportos, szálkás

3. aputest (hízásban lévő)

4. vékony

5. elhízott

Tehát láthatod a vékony pasi a nők listáján kb utolsó előtti helyen áll.

2019. dec. 21. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

De az még mindig nem az utolsó... És az utolsó előtti mindig kummanthat, csak az utolsó nem.

2019. dec. 21. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!