Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek csak véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek csak véletlenek, vagy szimpi vagyok neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Szóval egy férfi munkatársról van szó. Ő 25 körüli, én pár évvel több :) A munkahelyen reggel, amikor megyek be, általában a többi pasi kollégával van. Köszönök nekik, közben ránézek és ő is bele a szemembe. Múltkor a barátnőmmel mentem és akkor is szemeztünk.

Utolsó nap adtam mindenkinek egy kis ajándékot karácsonyra.

Tegnap volt egy munkatárs búcsúztatója és céges buli egyben. A wc-k előtti asztalnál ültünk. Jött kifele, és akkor is a szemembe nézett. Majd utána mégegyszer, pedig akkor már máshol ültem :)

Csocsózás is volt, mellettem állt. Többször is egymáshoz ért a karunk. Pedig nem vagyunk nagydarab emberek, és el lehet férni egy asztal mellett. Próbáltam vele beszélgetni, bár kicsit többet ittam a kelleténél, lehet ezt nem kellett volna vele közölni :)

De ha szimpi lennék, akkor miért nem próbált beszélgetni? Vagy valami..

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett :)

2019. dec. 21. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig még eléggé a semmi határán mozog.
2019. dec. 21. 17:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Szóval adtam mindenkinek valami apróságot. Igazán odajöhetett volna, hogy fincsi volt, vagy bármi.

Én is buta voltam, hogy legalább csocsó közben nem nagyon beszélgettem, de annyira koncentráltam :)

2019. dec. 21. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem gondolom, hogy ez véletlen lenne...

Nem bátortalan esetleg?

Mennyire ismered? Neked bejön?

2019. dec. 21. 18:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Október óta ismerem kb. A köszönésen kívül nem sokszor beszéltünk. Csak csütörtökön, meg tegnap egy pár szót. Nekem nagyon bejön, épp azért voltam úgy lefagyva, szinte rá se mertem nézni. Előtte is csocsóztam férfi munkatársakkal és közben tök jól elpoénkodtunk, meg pacsiztunk, amikor sikerült egy gól :) Vele meg nem tudom, nem ment.

Neki ott volt a nővére is. Jól táncol a pasi, tud bulizni. Innen gondolom, hogy nem olyan félénk.

Hülye voltam, hogy nem beszélgettem :(((((((((

2019. dec. 21. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki jeleket, hogy szívesen fogadnád a közeledését. Ti nők, ezt nagyon tudjátok csinálni (hála Istennek).
2019. dec. 22. 13:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát ez hogy mindig keresem a tekintetét nem elég? :)

Múltkor amikor adtam neki a neglepit, és megköszönte, viszontkivánta, stb. Rápillantottam a szájára, ami ugye egyértelmű jel :))

2019. dec. 22. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ezt a jelet nem ismeri, vagy nem érti. Próbálkozz másként.

F.

2019. dec. 22. 20:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát jó, a jövő évet úgy kezdem, hogy odamegyek hozzá beszélni pár szót :)) lesz ami lesz :)
2019. dec. 22. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet hogy szimpatikus vagy neki, de van kapcsolata...
2019. dec. 24. 14:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs senkije. Legalábbis meglestem a facebookját és elég sok olyan tipikus cicababa ismerőse van, akiknek van vagy 3 ezer ismerősük és 3 ezer követőjük :D
2019. dec. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!