Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjuk meg az együttléteket?
Amikor kicsi a nyüzsi a lépcsöházban, bugyi le, kukára dölsz és mehet a szerelem.
(Tényleg nem tudjuk megoldani a helyszingondotokat. Nálam pl ellehetnétek néha, de azt sem tudom, hogy hazánk melyik részén szeretnétek kufircolni? Ahol nektek kellene, vannak-e olcso panziok, szoba néhány orára, engedékeny haverotok, stb.)
2-es ez a nálam ellehetnétek néha, azért kb. azt sugallja, hogy azért leskelődnél meg húzkodnád a répát cserébe nem? :D
A nővéred nem lehet olyan suta 30 felett, hogy nem veszi észre, ha dugni akartok és lelép a francba?
saját szobátokban?.. bezárjátok kulcsra és mehet a mente.
közel a 30hoz ne legyetek már ennyire dedósok.
Ennyire nem lehettek mulyák ☺
Gindolom a nővéreddel mem közös a szobátok,ajtó bezár és szex. Gondolom nem a konyhapulton vagy a mosógépen akarjátok csinálni,ahol más is tartózkodik. Ha Ti 30-hoz közel vagytok,gondolom a nővéred is és biztos vagyok benne,hogy tudja,az emberek szoktak szexelni.
Hol éltek ahol lehetetlen a munkabérből lakbért fizetni?
Mi pesten,rohadt drága a lakbér és mégis albérletben vagyunk. Jó,nincs aranylappal díszített fagylalt vagy sütemény evészet,nem járunk naponta étterembe,mert főzök de amire szükségünk van,az minden megvan. Közel 30 évesen nekem fura a szülökkel együtt élés de van ilyen is. Én 21 évesen már külön éltem a részben (fele hitel fele kp volt) hitelből vásárolt házamban és senki sem tolt alám pénzt,hogy megvehessem,egyszerűen nem szórtam fiatal koromban sem,nem kellett 100ezerért sem sound sem sziget bérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!