Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez jó karacsonyi ajandek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó karacsonyi ajandek?

Figyelt kérdés

2 honapja vagyok együtt egy lánnyal. Jól elvagyunk. Szeretnek neki venni karira valamiket, és egyik dolognak egy ilyet gondoltam. [link]

Ez egy ilyen nemesacélra gravirozott naptár, amin bevan keretezve valami dátum, pl az összejöveteletek napja. Rajta a nevetekkel. Szerintetek ez jo karira, vagy inkább ilyen valentinnap vagy ilyesmi eseményekre jobb?

2019. dec. 15. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
2 hónap után ez szerintem túl korai.
2019. dec. 15. 09:44
 2/11 A kérdező kommentje:
De akkor mit? Gondoltam valami plüss kedvenc állatára, de abbol van neki sok. Vagy az nem baj? 23 éves lánynak gaz ilyet adni?
2019. dec. 15. 09:46
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nőként nem teszik. Egy kulcstartó karácsonyi ajándékra? :O Normális vagy?

Inkább vegyél neki olyat, amiben 100%-ra biztos vagy, hogy szereti.

Ha szereti az ékszert, az ezüstöt, akkor egy ezüst fülbevaló, vagy nyaklánc. De ha a könyveket szereti, akkor könyvet, ha plüssállatokat, akkor azt.

És még Valentin napra se jó. Kulcstartót ne ajándékozzunk már a másiknak könyörgöm!

2019. dec. 15. 09:47
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Ez gáz. Mondjuk 2 hónap után ékszert adni is az. A plüss szerintem csak porfogó. Vidd el vacsorázni egy szál rózsa kíséretében.
2019. dec. 15. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy neked porfogó egy plüss, de aki szereti, annak nem porfogó és örül neki.

Ne magadból indulj már ki, könyörgöm!

2019. dec. 15. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

#4 Miért ne?

Azért ne szedjük már szét szerencsétlent könyörgöm, ajándékot akar venni a párjának, mégha béna is a kulcstartó, mit jelent ez? Azt, hogy neki fontos, hogy összejöttek. Gold digger meglátszik nagyon, 2 hónap után már ékszer, hogyne.

Én a helyedbe elvinném valahova, étterem, fürdő, valami kellemes estére és a végén egy apróságot adnék, a plüss állat is jó. Most még ne vidd túlzásba az ajándékozást, a gesztus a lényeg.

2019. dec. 15. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Hatos. Lehet igazad van, de egy felnőtt nőről beszélünk egy 2 hónapos kapcsolat alapján. A kérdező sehol nem írta hogy boztosan tudja hogy az illető szereti a plüssöket, sőt annyira nem ismeri (ami 2 hónap alapján nem is meglepő) hogy egy netes reklámból kiszúrt kulcstartót akar neki adni. Kevés ember van aki felnőttként őszintén tud még örülni egy újabb plüss állatnak, hiszen már jobb esetben a párod öleled este, nem egy gyerekkori emlék, mint egy régről őrizgetett darab és már nem játszol ilyesmivel. A legtöbb embernél egy ilyenkor kapott plüss már valóban csak porfogóként funkcionál. Van kivétel, de kevés.
2019. dec. 15. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt inkább ne. Mondjuk 2 hónap után elég lenne egy jelképes ajándék is. Nem kell túl lihegni.
2019. dec. 15. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:

"Gold digger meglátszik nagyon, 2 hónap után már ékszer, hogyne."

:D :D :D De sötétség van a fejedben, te jó isten!

Egy ezüst ékszer is kijön kb 3-5 ezer forintból. Egy gravírozás is azért elég drága.

Szóval Gold digger, aki egy nőnek nőies ajándékot vesz. :D Ma is tanultam valamit.

Az üres agyadat inkább ne reklámozd.

2019. dec. 15. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se a legjobb, ezt én inkább esküvőre ilyen köszönetajándékként tudnám elképzelni (ha tizedennyibe kerülne). A plüss szerintem nem ciki, ha szereti őket, de annyira én se vinném túlzásba az ajándékozást 2 hónap után.
2019. dec. 15. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!