Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hazaárulás-e ezt tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaárulás-e ezt tennem?

Figyelt kérdés
Orosz barátnőm van, szeretjük egymást és ez lesz az első alkalom, hogy az újévet kint töltöm Oroszországban. Számukra ez a legfontosabb ünnep az évben, ezért arra gondoltam, hogy meglepem azzal a barátnőmet, hogy újévkor az orosz himnuszt vele együtt fogom énekelni. Viszont én elsődlegesen magyarnak érzem magam, hiába vannak jó élményeim az orosz emberekkel és az orosz néplélekkel is tudok azonosulni. Szóval ti mit tennétek? Az ő részéről egyébként egyáltalán nem érzek nyomást, hogy közelebb kerüljek az orosz kultúrához, szóval ez teljesen saját ötlet. Ha nem is hazaárulás, szerintetek mit szól majd hozzá?
2019. dec. 15. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülni fog neki, szép gesztus tőled és ez nem hazaárulás.
2019. dec. 15. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem hazaárulás. Szép gesztus, biztos örülni fog neki :)

Aztán majd október 23-án amikor itthon éneklitek a magyar himnuszt, kíváncsi vagyok, mit szól. Úgy tudom, náluk egy kicsit másképp tanítják a történelmet, mint itthon.

2019. dec. 15. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért utána nézhetnél, mit takar a hazaárulás szó. Ez csak egy szép gesztus a nő felé.
2019. dec. 15. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos örülni fog neki.

A hazaárulás nem ez.

2019. dec. 15. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyit fog reagálni hogy de jó fej vagy meg meglepődik és ennyi. Na kb neked is ennyire kell komolyan venni a dolgot. Szilveszterkor részegen a többséget pont nem az érdekli mit és milyen nyelven énekelsz.
2019. dec. 15. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!