Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek így szerelmes egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így szerelmes egy új nőbe?

Figyelt kérdés

Megadatott nekem, hogy összejöttem álmaim nőjével 2 hétre. Életem legboldogabb két hete volt, azonban elhagyott a nő. Sosem állt elém hogy szakítson, egyszerűen a kölcsönös lángolás közepette felszívódott. Sosem kaptam magyarázatot, hogy miért vetett véget ennek az álomnak. Ennek már fél éve, de én lélekben azóta abból a boldog két hétből táplálkozok. Nők persze azóta jöttek-mentek, de nem igazán mozgattak meg.

Azonban megismertem most egy különleges lányt, akivel még akár szerelem is szövődhet. Biztos vagyok benne, hogyha az első lányt akiről beszéltem nem ismerem meg soha, akkor a mostani nővel már lángolnék. Ez a nő csodálatos kívül-belül, nagyon oda van értem, folyton mondja, hogy mennyire fontos vagyok neki, milyen különlegesek a pillanataink, a kezdeti izgalom stb... én azonban még mindig a távoli múltban élek, lélekben a plátói szerelmemmel. Van így értelme a 2-essel tovább folytatni? Félek, hogy az 1-es nőn sosem leszek túl.

34/F

2019. dec. 9. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz, még jobban is. Könnyen meglehet, hogy te a lángolásba szeretsz bele, nem egyes vagy kettes nőbe. Tedd át az érzéseidet az egyesről a kettesre, és működni fog. Gondold át racionálisan is, hogy az egyes átbszott, a kettes meg szeret. Már ez önmagában is megéri, hogy ne a múltadba legyél szerelmes, hanem a jelenedbe.
2019. dec. 9. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy neked miért kell mindenáron lángolni, mindenesetre a 2 hét ismerkedés után eltűnő lány biztos nem volt az igazi, de a mostani még lehet.
2019. dec. 10. 00:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán akartam lángolni egy két hetes kapcsolat után. Az ember ezt sajnos nem maga dönti el, ez az érzés jön magától. Most azt mondom bárcsak sose ismertem volna meg az 1-es nőt.....

Köszönöm a bízható szavakat midkét hozzászólónak!

2019. dec. 10. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!