Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így szerelmes egy új nőbe?
Megadatott nekem, hogy összejöttem álmaim nőjével 2 hétre. Életem legboldogabb két hete volt, azonban elhagyott a nő. Sosem állt elém hogy szakítson, egyszerűen a kölcsönös lángolás közepette felszívódott. Sosem kaptam magyarázatot, hogy miért vetett véget ennek az álomnak. Ennek már fél éve, de én lélekben azóta abból a boldog két hétből táplálkozok. Nők persze azóta jöttek-mentek, de nem igazán mozgattak meg.
Azonban megismertem most egy különleges lányt, akivel még akár szerelem is szövődhet. Biztos vagyok benne, hogyha az első lányt akiről beszéltem nem ismerem meg soha, akkor a mostani nővel már lángolnék. Ez a nő csodálatos kívül-belül, nagyon oda van értem, folyton mondja, hogy mennyire fontos vagyok neki, milyen különlegesek a pillanataink, a kezdeti izgalom stb... én azonban még mindig a távoli múltban élek, lélekben a plátói szerelmemmel. Van így értelme a 2-essel tovább folytatni? Félek, hogy az 1-es nőn sosem leszek túl.
34/F
Én egyáltalán akartam lángolni egy két hetes kapcsolat után. Az ember ezt sajnos nem maga dönti el, ez az érzés jön magától. Most azt mondom bárcsak sose ismertem volna meg az 1-es nőt.....
Köszönöm a bízható szavakat midkét hozzászólónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!