Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről árulkodik a viselkedése?
Figyelt kérdés
Régebben bevallottam egy lánynak hogy tetszik de nem lett semmi belőle. Emiatt eltávolodtunk egymástól valamennyire. Később rendeződött a viszonyunk. Elvoltunk, nevettünk, beszélgettünk. Ha problémám volt a magánéletben kíváncsi volt rá, meg akart hallgatni és mondta hogy segít ha kell. Változott a külsőm amit ő is észre vett és pozitívan értékelte. Mostanában viszont nem nagyon hajlandó beszélgetni. Visszafogott lett hirtelen. Mintha távolságot próbálna tartani.
Mi lehet ennek az oka vajon?
Nem volt konfliktus.
2019. dec. 8. 20:21
1/7 anonim válasza:
Lehet van barátja. Vagy csak túl elfoglalt..ha nem vesztetek össze akkor én ezekre gondolnék..
21/L
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs senkije akármennyire elfoglalt volt, mindig beszéltünk még telefonon is akar egy órát is
2019. dec. 8. 20:30
3/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy kell érteni hogy gyorsan lezavar hanem hogy a szavakkal fukar lett. Keveset hajlandó beszélni és az a pár mondat is rövidke
2019. dec. 8. 20:31
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy te nem tudsz róla, jöhetett más pasi a képbe.
5/7 anonim válasza:
Igen szerintem is..másra nem tudok gondolni
6/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem akar kapcsolatot
2019. dec. 8. 21:18
7/7 anonim válasza:
Te meg elhitted.
A "nem akarok kapcsolatot" helyesen értelmezve "veled nem akarok kapcsolatot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!