Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen érveket tudtok felhozni amellett, hogy a nőkkel a szex-en kívül komolyan is érdemes tervezni?
Hát én főzök mosok takarítok dolgozok. 25/nő.
A környezetemből kiindulva tényleg nem sok ilyen nő van. A párommal 2 nő is élt, de a konyhában még fakanál sem volt. Nem minden nő ilyen. Meg kell keresni azt az 1 %ot. De azt nem szórakozóhelyen fogod megtalálni az biztos.
"A párommal 2 nő is élt, de a konyhában még fakanál sem volt."
Nekem újdonság, hogy férfiaknak nem adnak el fakanalat.
14es értsd úgy,hogy a konyhában mindent otthagytak, csak a ruháikat vitték el. Bontatlan fűszercsomagok, de semmi eszköz a konyhában,amivel használni is lehetne őket. Így már érthető?
Amúgy én azt nem értem,hogy miért lettem lepontozva. Nőkkel dolgozok mindig egy irodában, jó ha 10%uk tud vagy hajlandó főzni. Barátom munkahelyén férfiak vannak,egyiknek sem főz a felesége. Ezek tények. De lehet lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!