Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem ciki télapósat játszani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki télapósat játszani egy kapcsolatban ahol nincs gyerek?

Figyelt kérdés
Egyik csaj ismerősömék ezt csinálják. Vett a csaj egy halom édességet meg valami apró ajándékot, elvileg a srác is készül valamivel és odarakják a cipőjükhöz, mint a kisgyerekeknek és együtt megnézik, mit hozott a "Mikulás". Felnőtt emberek, 24-26 évesek, együtt élnek. Nem fura ez, hogy még itt vannak leragadva és megy az előkarácsonyi rongyrázás vagy ezt mások is csinálják?
2019. dec. 5. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ilyen irigy, majd csak neked is összejön valaki és te is kapsz csokit 🤗.

5 éve vagyok együtt a párommal és minden évben édességcsomagot veszünk egymásnak mikulásra.

2019. dec. 5. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk is mindig jön a mikulás,pedig 40 körül vagyunk.Sőt,van télapós (ezer éves) pulcsim is,fel is veszem otthon ilyenkor.

Ciki,nem ciki,evvan :)

2019. dec. 5. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem párom ma reggel lepett meg ezzel (nincs egy éve, hogy együtt élünk, így ez az első ilyen alkalom, én pedig ma nem alszom itthon, mert szüleimnél leszek). Elmondani nem tudom, milyen jól esett. Még a kabátomba is rakott meglepetést, egész nap mosolyogtam :) Kb 500 Ft volt ez a nagy "rongyrázás" számára, de nagyon feldobott. Ha ez ciki, meg gyerekes, akkor ez van, én élveztem, és holnap én is veszek majd neki valami cukiságot :)

28-29 évesek vagyunk.

2019. dec. 5. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha számodra pár szem szaloncukor meg egy kis kedvesség rongyrázás, akkor őszintén sajnállak.
2019. dec. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!