Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki télapósat játszani egy kapcsolatban ahol nincs gyerek?
Ne legyél már ilyen irigy, majd csak neked is összejön valaki és te is kapsz csokit 🤗.
5 éve vagyok együtt a párommal és minden évben édességcsomagot veszünk egymásnak mikulásra.
Hozzánk is mindig jön a mikulás,pedig 40 körül vagyunk.Sőt,van télapós (ezer éves) pulcsim is,fel is veszem otthon ilyenkor.
Ciki,nem ciki,evvan :)
Engem párom ma reggel lepett meg ezzel (nincs egy éve, hogy együtt élünk, így ez az első ilyen alkalom, én pedig ma nem alszom itthon, mert szüleimnél leszek). Elmondani nem tudom, milyen jól esett. Még a kabátomba is rakott meglepetést, egész nap mosolyogtam :) Kb 500 Ft volt ez a nagy "rongyrázás" számára, de nagyon feldobott. Ha ez ciki, meg gyerekes, akkor ez van, én élveztem, és holnap én is veszek majd neki valami cukiságot :)
28-29 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!