Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok miért lehet?
Te is k..rvára szeretheted a párod, ha már más után koslatsz, mikor felmerül egy probléma.
Lehet, hogy fizikálisan nincs problémája a párodnak, de lelkileg még lehet, ami elnyomja a szexuális vágyát.
Nő vagyok. Nekem mikor meghalt anyukám, akkor a szexuális vágyam a béka s..gge alá esett, azóta se jött helyre, pedig ennek már lassan 3 éve. Párom kitart mellettem.
Te nem szereted a párod, nem vagy hozzá türelemmel. Beszélgettetek egyáltalán erről, hogy mikor kezdődött az egész, mi válthatta ki..stb?
De mi volt konkrétan a kiváltó ok? Egyik nap még dúlt a szexvágy, utána meg nem. De mi történt ekkor? Stressz? Munka? Trauma?
Ha előtte minden oké volt, csak úgy nem lesz valaki aszexuális. Valami lelki dolognak történnie kellett.
El lehet menni pszichológushoz, hogy hátha ő segít feloldani a blokkokat ez ügyben.
Próbálj kezdeményezni és türelmesnek lenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!