Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ez veletek tortenne ti mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez veletek tortenne ti mi szolnatok?

Figyelt kérdés

Szoval a kollegam (akivel kolcsonosen bejovunk egymasnak) elhivott a katacsonyi bulira, erre en ranezek “kosz, de kihagyom”.erre mondja, hogy “csak amire szamitottam “ mondanam neki h miert de kozli h nem kell megmagyaraznom, es tokmindegy es kiviharzik es bevagja maga mogott az ajtot de valami olyan indulattal h azt hittem h beszakad a fal.

En semmit nem tudtam mondani, aztan orditozott mas kollegakkal majd kocsiba es elhuzott fel orara tombolni. Rajottem hogy o ezt randinak eli meg es lehetosegnek hogy fizikailag is kozelebb keruljunk egymashoz. (Szex).

Szoval par oraval kesobb bementem hozza es mondtam h elnezest hogy bunko voltam leven meg sem kerdeztem, hogy hova mennenk es akkor mondta hogy hova es hogy kb csak 5 ember jon, es akkor mondtam hogy oki akkor jovok:-))Erre elmosolyodik, hogy nem baj ha megsem, o ezen nem sertodik meg, es hogy o nem akar presszuralni hogy menjek es hogy van gondolkodasi idom es nem kell azonnal dontenem.

Mondtam hogy eldontottem hogy jovok, es megkerdeztem hogy hanykor es mondta hogy 18:30 a tobbit majd elkuldi amikor mar kozelebb leszunk az idoponthoz.

Jezusuristen, hogy lehet valaki ennyire gyerekes???? Hogy lehet valami ilyen kis dolgon beragni? Tehat ilyen frankon seimmisegen ugy tombolni mintha megoltem volna a macskajat.

Ti ertitek?

30 asok mindketten , en a no or a ferfi

2019. nov. 28. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát de... mégis bejön neked.

Amúgy lehet csak frusztrált, hogy nem jönnek össze neki a dolgok. Ha sok dolog felgyülemlik az emberben, akkor apró dolgok is kiválthatnak ilyen "dührohamokat".

2019. nov. 28. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Leírom magamnak a történeted végét, aztán majd egy jó hónap múlva visszanézek ide, hogy igazolva lássam a jóslatomat:)))
2019. nov. 28. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Jaj, már megint te???

Minden héten kiírkálsz valami phaszságot a nős főnöködről, aki előtt már ezerszer lejárattad magad, és akiről csak az álmaidban gondolhatod, hogy bejössz neki. :)

Miért nem szállsz már le róla? Neked is van férjed, törődj inkább vele!

2019. nov. 28. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
2019. nov. 28. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

És ez is: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

És még kismillió másik.

Nem unod még?

2019. nov. 28. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Szabad országban mindenki azt kérdez amit akar!

Szabad országban mindenki azt olvas el, amit akar!

És megteheti azt is, hogy nem olvassa el!

2019. nov. 28. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

A pasi életkora lehet 30-as, fejben viszont 5 éves kisgyerek aki képtelen kezelni az indulatait, dührohamot kap ha nem kapja meg a pöttyös labdáját.

Kollégád vagy sem - na az ilyen típusokat kerülném a helyedben nagy ívben, de majd rá fogsz jönni te magad is.

2019. nov. 29. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Forgatókönyv:

Elmégy a buliba, radstartol, te tartod magad és mem szopod le öt perc után, ő agresszív lesz és megerőszakol. Te senkinek nem mered elmondani.

2019. nov. 29. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
Buta vagy, mint a tök.
2019. nov. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!