Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok, ha egy lány nektek tartogatná a szüzességét?
Miért kellett volna, hogy rossz legyen a kapcsolat? Nem értem a logikát? Az egyik eleve csak dugó pajtit akart szűz létére. A másik.. amúgy is egy kapcsolathoz, hogy működjön, két ember kell. Nem egy.
Szánalom, hogy le lettem pontozva, de mindegy.
Azok akik lepontoztak, kb úgy gondolkodnak, hogy huh, biztos rossz volt a kapcsolat, szemétláda volt a pasi.
Az véletlenül sem létezik, hogy a csaj tisztességtelen lett volna, esetleg félre kufircolt volna. Nem, a pasi a felelős mindenért alapból.
Hát, miattam ne korlátozza magát senki; számomra nem érték az ő szüzessége.
A hosszú kapcsolathoz a mai világban kell a tapasztalat, a lehetőségek megismerése és kiélése!
Sok példa volt arra, hogy a nagy szüzesség-őrzők később a "stabil párkapcsolat" idején jönnek rá, hogy még nem éltek semmit, nem próbáltak mást, másokat... és belőlük lesznek a "szerető" feleségek - sok mások szeretői!
Érdekes kérdés, hogy a "szűz" az mindenre vonatkozik vagy csak konkrétan a vaginájára.
Ilyen már valszeg nem fog előfordulni, mert nős vagyok és hűséges. Úgyhogy akkor apáca kell legyen a hölgy a továbbiakban.
Korábban örültem volna. Emellett sok türelmet és óvatosságot igényel egy szűz lány, de van aki megéri a fáradozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!