Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit szólnátok, ha egy lány nektek tartogatná a szüzességét?

Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellett volna, hogy rossz legyen a kapcsolat? Nem értem a logikát? Az egyik eleve csak dugó pajtit akart szűz létére. A másik.. amúgy is egy kapcsolathoz, hogy működjön, két ember kell. Nem egy.

Szánalom, hogy le lettem pontozva, de mindegy.

2019. nov. 26. 19:06
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Azok akik lepontoztak, kb úgy gondolkodnak, hogy huh, biztos rossz volt a kapcsolat, szemétláda volt a pasi.

Az véletlenül sem létezik, hogy a csaj tisztességtelen lett volna, esetleg félre kufircolt volna. Nem, a pasi a felelős mindenért alapból.

2019. nov. 26. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon örülnék egy szűz lánynak akin nem ment át a fél város és nem volt benne 30-50 fax.
2019. nov. 26. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem zavarna, hogy a párom szűz. De honnan tudja, hogy vagyok pont rám várt, és nem az előzőre, vagy a következőre? :D
2019. nov. 27. 10:03
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Örülnék neki és megtisztelo lenne
2019. nov. 27. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

Hát, miattam ne korlátozza magát senki; számomra nem érték az ő szüzessége.

A hosszú kapcsolathoz a mai világban kell a tapasztalat, a lehetőségek megismerése és kiélése!

Sok példa volt arra, hogy a nagy szüzesség-őrzők később a "stabil párkapcsolat" idején jönnek rá, hogy még nem éltek semmit, nem próbáltak mást, másokat... és belőlük lesznek a "szerető" feleségek - sok mások szeretői!

2019. nov. 29. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes kérdés, hogy a "szűz" az mindenre vonatkozik vagy csak konkrétan a vaginájára.

Ilyen már valszeg nem fog előfordulni, mert nős vagyok és hűséges. Úgyhogy akkor apáca kell legyen a hölgy a továbbiakban.

Korábban örültem volna. Emellett sok türelmet és óvatosságot igényel egy szűz lány, de van aki megéri a fáradozást.

2019. dec. 3. 13:52
 18/18 kriszpo ***** válasza:
76%
Ha 20 évvel fiatalabb lennék, örülnék neki, még akkor is, ha utána nem maradnánk sokáig együtt. De nem vagyok 20 évvel fiatalabb, úgyhogy már semmit nem szólok. Majd talán a következő életemben...
2019. dec. 5. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!