Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jó ez a huza vona?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a huza vona?

Figyelt kérdés

Régóta tart ez köztünk. Ez a huza vona dolog. Próbálgatjuk de nem halad. Nem volt semmi olyan köztünk de ha megölelem attól megtáltosodik aztán másnapra visszaesik minden a holtpontra... Közben volt hogy azt mondta hogy elengedte már ezt az egészet de nem értettem hogy miért mond ilyet. Zavarja ha más lánnyal érintkezem. De nem tudok vele haladni mégsem. Azt mondta meg akar szeretgetni de aztán a következő pillanatban éreztem hogy megbánta ezt a kijelentést és el is menekült inkább. Se nekem se neki nincs senkije...

Miért jó ez neki? Ennek mi értelme? Mi játszódik le benne? Mit tegyek?

2019. nov. 25. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, ez semmire sem jó! Teljesen mindegy mi játszódik le benne, 1 lépés előre, 2 hátra, nem lesz belőle semmi.
2019. nov. 26. 02:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ebből tényleg nem lesz semmi,tapasztalatból mondom velem 6 hónapig csinálta ezt egy pasi köztünk történtek is dolgok de csak játszmázott.Jobb ha lezárod ezt a dolgot én is bánom hogy 6 hónapot erre pazaroltam.
2019. nov. 26. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!