Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont most jöttem haza a volt barátnőmtől. Segítettem neki egy műszaki dologban. Utána bevonultunk a szobába és hagyta magát taperolni. Miért?
Figyelt kérdés
Lábát,combját,feneként simogattam..és a cicijét is! De mást,pl csókot nem engedett! Sőt.. kifejezetten azt mondta,hogy ő már nem a régi,megváltozott stb.. De azért random hirtelen megkérdezte,hogy szeretem-e? A szemében látok még valamit..hiába mondja azt,hogy ne reménykedjek semmiben.2019. nov. 12. 19:28
11/17 anonim válasza:
Lehet, hogy annyira rámenős voltál, hogy nem mert jobban tiltakozni, nehogy átmenj agresszívba.
Ha akart volna tőled valamit, akkor lett volna szex.
Valószínűbb, hogy többé nem mer veled kettesben maradni.
12/17 anonim válasza:
A csajnak legyezgette az egóját, hogy odavagy érte. Odadobta, hogy nesze pincsikém, nyáladzzál, de ennél többről ne álmodj. Ennyi.
27N
13/17 anonim válasza:
nem akar már semmit tőled. Nekem volt egy exem, megcsalt de még én akartam valahogy visszakapni. Elmentem hozzá párszor, de már csak szexre voltam jó, marasztalt éjszakára mindig, hogy legyek vele. De lelkiekben ő már nem akart semmit. Így akarta lezárni a történetet. 2 hónapig még ment közöttünk a testiség, de bármit próbáltam vele, h lelkiekben is akarjon-szeressen, ő már nem akart.
14/17 anonim válasza:
Lehet rámenős voltál, vagy közben meggondolta magát. Mondjuk, ha látta rajtad, hogy te csak a szexre hajtasz nála... Biztos azért kérdezte meg, hogy szereted-e.
15/17 A kérdező kommentje:
Adja a kemény smasszer nőt! De előbb utóbb még megkapom.. be kell törni újra!
2019. nov. 12. 22:12
16/17 A kérdező kommentje:
Jut eszembe.. a pincsi kutya jól összekoszolta a mancsával és a nyálával a testét.. ;)
Akkor kinek is lett rossz? :D
2019. nov. 12. 22:15
17/17 anonim válasza:
Az a kijelentésed hogy be kell törni újra elárult rólad mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!