Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerelmes egy férfi?
Férfiaktól várnék válaszolat arra, hogy mit jelent az, amikor azt mondják, hogy szerelmesek.
Mit jelent ez a szó számukra.
Milyen az, amikor szerelmesek. (Milyen érzések vannak ilyenkor)
Hogyan élik ezt meg, illetve hogyan mutatják ki.
Egyáltalán tudnak-e mélyen, őszintén szeretni.(vagy csak a szex megléte az indok erre a szóra, esetleg a szex egyenlő e a szerelemmel náluk)
Mivel minden ember más, ezért nyilván mindenki másként reagálja le ezt a dolgot. erre vagyok kíváncsi.
Szerintem szépen összefoglalták férfitársaim előttem a dolgokat akik hasonlóan érzelmesen fejezték ki magukat, én akkor már csak egy hosszút kérnék, leheletnyi kis tejszínnel meg 2 pötyivel. 😅
De amúgy amikor szerelmes vagyok, akkor:
- Hamarabb küldöm neki a vicces dolgokat, mint a hozzám hasonlóan gif/meme freak legjobb gyerekkori barátomnak.
- Előbb köszöntöm fel nők napján, mint anyumat és lány tesó(i)mat, meg a macsomat. :) Pedig nagyon szeretem őket. (Nővérem már sajna nincs velünk)
- Amikor elindulok vásárolni ábrándozva és gyanús lesz az ülésben, hogy nem stimmel valami! Papucs + alsógatya kombóban, természetesen. Megtörtént, tényleg! Tök szerencse nem látott más, de lesz4rt4m volna, szerintem.😅
- Amikor a kollegina, aki nagyon jó (lelki) barátom is széles mosollyal tudatja velem, hogy én tényleg szerelmes vagyok, le sem tagadhatom.
stb. :)
Többi stimm, állandó rágondolás, gyomor pillangó meg ilyenek, testileg/lelkileg/szellemileg kívánás! :)
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!