Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, akinek van párja. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy hozzám is vonzódik. Érdemes várnom rá, vagy lépjek tovább?
Igazatok lehet.
Mit tanácsoltok?
Megpróbálom:)
Köszönöm mindenkinek.
Ha van még tanácsotok szívesen fogadom
Teljes mértékben egyet értek az 1-es válaszolóval, ha nem érzed életed nagy szerelmének (jó, nyilván kicsit túlozva írom ezt), akkor ne ronts el egy amúgy elvileg jól működő kapcsolatot, próbálj inkább keresni valaki mást.
Illetve tényleg abba is érdemes belegondolni, hogy ha a lány veled flörtölget, miközben foglalt (és itt megint megjegyezném, hogy elvileg jó a kapcsolata), az nekem nem tűnik túl előnyös viselkedésnek, könnyen megeshet, hogy később melletted is fiúzna vagy megcsalna téged.
26/N
Amikor találkoztok, tereld a szót kettőtök viszonyára és kerek-perec kérdezd meg, hogy elfogadja-e az udvarlásod.
Kis mosollyal azt is megkérdezheted tőle, hogy idővel nem jársz-e úgy, mint a mostani fiúja, akivel jó a kapcsolata, mégis elhagyná - miattad... Jó válaszokat kaptál eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!