Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szerethet? szerelemmel? még az ismerkedésünk elején mondta hogy szeret.. nagyon jól esett.. én még nem tudtam kimondani, mert még nem voltam szerelmes soha..

Miért nem mondta ezután többet?

2019. nov. 2. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ûgy is cselekedett, mint aki szeret? Mert az kevès, ha csak mondja ezt valaki.
2019. nov. 2. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2019. nov. 2. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon? Te nem tudtad kimondani, és ez elég kellemetlen lehetett neki, lefékezte magát.
2019. nov. 2. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Pedig nem akartam megbántani..
2019. nov. 2. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulni azt mondani, amit a másik hallani akar. Nekünk férfiaknak ez elég jól megy már. Hasonló esetek miatt én eljutottam oda, hogy amíg a nő nem mondja ki, addig tőlem ne várja a "szeretlek" szót. Így előfordulhat az is, hogy a kapcsolat alatt sosem lesz kimondva. Soha többé nem fogok megalázó helyzetbe kerülni :)
2019. nov. 2. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Én csak akkor szeretném mondani ha biztosan érzem..
2019. nov. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!