Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm profi táncos volt az expasijával. Én táncolni se tudok. Hogyan kezeljem?
Úgy ismerték egymás testét, akrobatikus mozgásait, hogy én valószínű sose fogom úgy megismerni. Szívesen elkezdeném én is a táncot, de egyrészt botlábú vagyok, másrészt évek munkája lenne. Ti hogyan kezelnétek a helyzetet a helyemben? Az önbizalmamat nem kicsit rombolja :)
(37/F)
Énbennem mondjuk dolgozna a becsvágy, hogy megtanuljak valamilyen szinten táncolni. Kérném, hogy tanítson.
Nyilván sose lennék olyan ügyes, mint az exe, de legalább velem is tudna táncolni.
Botlábú vagy? Marhaság. Van két lábad, mint az exének, ez a kiindulópont. Évek munkája van benne? Hát remélhetőleg évek múlva is együtt lesztek, úgyhogy ha valamibe, ebbe érdemes energiát fektetned.
Mert az viszont elég sz.. ügy, hogy elmentek szórakozni, és ő minden pasival táncolni fog, míg te ott ülsz az italod mellett és unatkozol. Nem lesz közös egy olyan dolog, ami neki nagy élményt nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!