Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm profi táncos volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm profi táncos volt az expasijával. Én táncolni se tudok. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Úgy ismerték egymás testét, akrobatikus mozgásait, hogy én valószínű sose fogom úgy megismerni. Szívesen elkezdeném én is a táncot, de egyrészt botlábú vagyok, másrészt évek munkája lenne. Ti hogyan kezelnétek a helyzetet a helyemben? Az önbizalmamat nem kicsit rombolja :)

(37/F)

2019. nov. 2. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Kezdésként mondjuk nem hasonlítanám magamat az exhez.
2019. nov. 2. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem azért van veled, mert azt várja, hogy táncolj (vagy, hogy bármiben olyan legyél, mint az exe). Légy önmagad, az exével hiába voltak táncpartnerek, valami mégsem működött.
2019. nov. 2. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nem véletlenül kezdett botlàbuval. Ennyi eleg is ahhoz hogy engem nem is erdekelne.
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Elengedném. Veled van. Élvezd, az exe meg az exe, neked is van. Gondolom nem csak táncolni tud, lehet más közös hobbitok is.
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Énbennem mondjuk dolgozna a becsvágy, hogy megtanuljak valamilyen szinten táncolni. Kérném, hogy tanítson.

Nyilván sose lennék olyan ügyes, mint az exe, de legalább velem is tudna táncolni.

Botlábú vagy? Marhaság. Van két lábad, mint az exének, ez a kiindulópont. Évek munkája van benne? Hát remélhetőleg évek múlva is együtt lesztek, úgyhogy ha valamibe, ebbe érdemes energiát fektetned.

Mert az viszont elég sz.. ügy, hogy elmentek szórakozni, és ő minden pasival táncolni fog, míg te ott ülsz az italod mellett és unatkozol. Nem lesz közös egy olyan dolog, ami neki nagy élményt nyújt.

2019. nov. 2. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg hogy tanítson meg táncolni. Még vicces is lehet és még közelebb hozna kettőtöket
2019. nov. 2. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
táncoltasd meg a csajt a hímvessződön
2019. nov. 2. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Iratkozz be tánctanfolyamra, 1-2 év alatt kikupálódhatsz ;)
2019. nov. 2. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!