Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap végre megszólítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap végre megszólítottam a férfit, aki tetszik. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Már hetek óta tart a szemezés reggel, munkába menet. A héten többször is egymás mellett álltunk. Nem tudom, mennyire számít testbeszédnek, de középen volt a kapaszkodó, ő a másik kezével a másik oldalon kapaszkodott, én középen, aztán ő is odatette a kezét.

Leszállás előtt minden bátorságomat összeszedtem, és hozzászóltam.

-Bocsi, meg tudnád mondani, mennyi az idő? :)

- Persze. Ennyi és ennyi.

- Sajnos pont lemerült a telefonom.

Nagy csend, vártam, hogy reagáljon. Majd folytattam: de hát van ilyen :D

Aztán pár másodperc csend. Megköszöntem mégegyszer és mondta, hogy hello, mondtam, hogy hello :) Sajnos a végén már nem nagyon néztem rá, mert mentem közben az ajtóhoz, pedig kellett volna.

Szóval szerintetek hétfőn hogy legyen? Fog köszönni? Ha nem, akkor köszönjek rá?

Hogy lehetne folytatni a beszélgetést? :)

2019. nov. 1. 16:28
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy nagyon csendes a pasi. Amikor a munkatársaival van a buszon, akkor is csak figyel, néha szól csak 1-2 szót :)
2019. nov. 1. 16:31
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Megis erre mit lehetne mondani? :D gondolkodj mar a masik fejevel csak tiz masodperc erejéig.
2019. nov. 1. 16:31
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen, tudom... Meg azt is, hogy hülye duma volt, hiszen a buszon ki van írva az idő :D
2019. nov. 1. 16:35
 4/21 Noren1989 ***** válasza:
70%
Legközelebb esetleg megkérdezhetnéd, hogy hogy hívják, hogy ne egy niemand-ról kelljen kiírnod a következő kérdésedet.
2019. nov. 1. 16:42
 5/21 anonim ***** válasza:
32%
Legközelebb nézz bátran a szemébe és mosolyogj, ennél többet nem hiszem, hogy kéne tenned. Ha neki is tetszel, akkor lépni fog.
2019. nov. 1. 16:55
 6/21 anonim ***** válasza:
71%

Ezt még olvasni is kínos volt.

Szerintem elég volt a kezdeményezésből ennyi. Ha akar valamit, akkor lépni fog, ha nem, akkor még nagyobb hülyét csinálsz magadból.

2019. nov. 1. 17:11
 7/21 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Hétfőn megmondanám neki a pontos időt leszálláskor. Majd hozzátenném, hogy csak viszonozni akartam a pénteki kedvességét. Majd mennék mellette, s valamit kérdeznék. Pl:te hogy bírod, ezt az idő változást. Egyik nap - 1 fok, majd ma plusz 18... Vagy valami hasonlót...

2019. nov. 1. 17:35
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Ráköszönhetsz és mondhatod hogy ma már nem felejtetted el a teledonod tölteni. De amióta az órát állították sokkal nehezebben ébredsz. Ő mit csinál hogy ne viselje meg? Mesélje már el hogy frissül fel reggel!
2019. nov. 1. 19:09
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk egy "mennyi az idő" nem épp egy kapcsolatfelvétel. Erre mit lehet mondani a pontos időn kívül? Ezt hívják zárt kérdésnek. Amire csak igen-nem lehet a válasz és nem tudod folytatni. Inkább azt kérdeztem volna, hogy látom napok óta mindig erre utazik, mi a munkahelye, szereti e csinálni stb. Ebből lehet egy beszélgetés. A mennyi az idő - ből nem igen. És nem is tudsz rá további kérdéseket fűzni.
2019. nov. 1. 20:55
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, annak is, aki szerint kínos volt, meg azoknak is, akik tök jó tippeket adtak!

Hát én ezt az egészet úgy terveztem, hogy utána bemutatkozom, akkor ő is. Hogy végig belenézek a szemébe és mosolyogni fogok. Erre alig mertem ránézni. A mosoly is elmaradt szerintem, annyira izgultam, hogy jajjj.

Vannak ilyenkor ismerősök a buszon, direkt megvártam, hogy leszálljanak, aztán 1 buszmegálló és én is leszálltam, szóval kb. 1 percem volt. Először mindenképp ilyen rövid csevegést szerettem volna. Aztán a következő alkalommal meglátni, hogy vevő-e a folytatásra :)

Szerintem ez az órás duma egész jó, amit a 7-es írt :)) Remélem tetszeni fog neki és mosolyog majd rajta.

Egyébként a tegnapi időkérdezés után, odamentem az ajtóhoz, éreztem, hogy olyan piros a fejem, mint egy paradicsom, mosolyogtam, mint egy bolond, úgyhogy a másik irányba néztem. Hogy a többi utas mit gondolhatott, azt hagyjuk :D Aztán félszemmel ránéztem, ő is a másik irányba nézelődött. Majd leszállás előtt azért összenéztünk még egy pillanatra.

Bocs, hogy ilyen kisregényeket írok :D

2019. nov. 1. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!