Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap végre megszólítottam a férfit, aki tetszik. Hogyan tovább?
Sziasztok.
Már hetek óta tart a szemezés reggel, munkába menet. A héten többször is egymás mellett álltunk. Nem tudom, mennyire számít testbeszédnek, de középen volt a kapaszkodó, ő a másik kezével a másik oldalon kapaszkodott, én középen, aztán ő is odatette a kezét.
Leszállás előtt minden bátorságomat összeszedtem, és hozzászóltam.
-Bocsi, meg tudnád mondani, mennyi az idő? :)
- Persze. Ennyi és ennyi.
- Sajnos pont lemerült a telefonom.
Nagy csend, vártam, hogy reagáljon. Majd folytattam: de hát van ilyen :D
Aztán pár másodperc csend. Megköszöntem mégegyszer és mondta, hogy hello, mondtam, hogy hello :) Sajnos a végén már nem nagyon néztem rá, mert mentem közben az ajtóhoz, pedig kellett volna.
Szóval szerintetek hétfőn hogy legyen? Fog köszönni? Ha nem, akkor köszönjek rá?
Hogy lehetne folytatni a beszélgetést? :)
Ezt még olvasni is kínos volt.
Szerintem elég volt a kezdeményezésből ennyi. Ha akar valamit, akkor lépni fog, ha nem, akkor még nagyobb hülyét csinálsz magadból.
Szia!
Hétfőn megmondanám neki a pontos időt leszálláskor. Majd hozzátenném, hogy csak viszonozni akartam a pénteki kedvességét. Majd mennék mellette, s valamit kérdeznék. Pl:te hogy bírod, ezt az idő változást. Egyik nap - 1 fok, majd ma plusz 18... Vagy valami hasonlót...
Köszi az eddigi válaszokat, annak is, aki szerint kínos volt, meg azoknak is, akik tök jó tippeket adtak!
Hát én ezt az egészet úgy terveztem, hogy utána bemutatkozom, akkor ő is. Hogy végig belenézek a szemébe és mosolyogni fogok. Erre alig mertem ránézni. A mosoly is elmaradt szerintem, annyira izgultam, hogy jajjj.
Vannak ilyenkor ismerősök a buszon, direkt megvártam, hogy leszálljanak, aztán 1 buszmegálló és én is leszálltam, szóval kb. 1 percem volt. Először mindenképp ilyen rövid csevegést szerettem volna. Aztán a következő alkalommal meglátni, hogy vevő-e a folytatásra :)
Szerintem ez az órás duma egész jó, amit a 7-es írt :)) Remélem tetszeni fog neki és mosolyog majd rajta.
Egyébként a tegnapi időkérdezés után, odamentem az ajtóhoz, éreztem, hogy olyan piros a fejem, mint egy paradicsom, mosolyogtam, mint egy bolond, úgyhogy a másik irányba néztem. Hogy a többi utas mit gondolhatott, azt hagyjuk :D Aztán félszemmel ránéztem, ő is a másik irányba nézelődött. Majd leszállás előtt azért összenéztünk még egy pillanatra.
Bocs, hogy ilyen kisregényeket írok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!