Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok az ilyenről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyenről?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy érzelmei kezdtek lenni? Alkalmi kapcsolatot alakítottuk ki egy férfival, eddig minden úgy zajlott ahogy szokott. Jött, sexeltünk egy jót aztán öltözött és ment haza. Most viszont sex előtt egy mély beszélgetésbe kezdtünk, több érdeklődést mutatott felém, illetve dicsért milyen talpraesett csajszi vagyok. Utána megtörtént az együttlét. Viszont elsőnek most elment zuhanyozni, gondoltam utána öltözik és megy haza így kerestem magamnak filmet. De ő vissza feküdt ágyba mellém és majdnem végig nézte velem a filmet, közben bújt és simogatott. Amúgy hétköznap nem nagyon beszélünk, sosem keresem így ő 3 naponta keres. Ezt viszont szóvá is tette miért nem keresem én is őt. :D Mi a véleményetek? Nem szeretnék kapcsolatot egyáltalán, jobb ha lekoptatom?
2019. okt. 31. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele köv.szex előtth te csak szexet akarsz. Ha ezt be tudja tartani oké,de ne filmezgessen veled,mert arra nem tartassz igényt.
2019. okt. 31. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem szeretnél kapcsolatot, akkor közölnöd kellett volna vele, amikor visszabújt melléd filmezni, hogy bocsi, de ez nem fér bele, mert csak szex lehet részemről. Mivel ezt nem tetted meg, gondolom örültél, hogy ott maradt. Nem tudom, minket nézel csak hülyének, vagy magadat is, de te nem vagy közömbös iránta.
2019. okt. 31. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt más programja.
2019. okt. 31. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Mekkora szemét már az ilyen. :D Szerintem gyorsan dobd ki a szűrét, hogy mer simogatni, meg bújni bhaaaaa borzalom.
2019. okt. 31. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána egyből húzná fel a sliccét és elmenne akkor meg az lenne, hogy milyen érzéketlen. Ha ennyire zavar, mondd meg neki.
2019. okt. 31. 14:47
 6/10 Diazepam ***** válasza:
100%
Ha nem akarom hogy valaki bújjon és simogasson akkor az nem is fog. Baromi talpraesett vagy mondhatom. :D
2019. okt. 31. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak lazán jól érezte magát és azért volt ez. Miért is nem kérdezed tőle?
2019. okt. 31. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szexelni tudsz vele, de kommunikálni már nem. Gratulálok.
2019. okt. 31. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Es miert nem vele kozlod, hogy nem akarsz kapcsolatot?!
2019. okt. 31. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg ezek a dolgok pont legyezgetik a hiúságodat. Meg kéne kérdezni, ezt miért is csinálja.
2019. okt. 31. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!