Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon etikatlan beleszeretni egy valofelben levo ferfiba?
Koszi a valaszokat. Nem tortent meg koztunk semmi, csak par napja elhivott vacsorazni es kozolte hogy nagyon megkedvelt es tobb is lehetne ebbol ha mar elvalt. En teljesen lefagytam, mar egy par hete sejtettem, hogy nem csak reszemrol kezdenek kialakulni erzesek, de ez varatlanul ert.
A valas biztos, ismerem a szuleit is es a feleseget is. Ugymond csaladi barat.
De igy is nagyon rosszul erzem magam miatta, hogy lehet lett volna meg esely megmenteni a hazassagat ha engem nem ismer...
A valasig nem lesz semmi koztunk, de oszinten en meg utana is szeretnek varni, par honapot legyen inkabb egyedul, hogy lezarja. Mar ha egyaltalan valami lesz ebbol. Gyerek egyebkent nincs.
Szerintetek hibas vagyok en is a valasban? Allitolag mar 1,5 eve eleg rossz a kapcsolatuk, de en csak par honapja ismertem meg oket es most valnak
Az írásképed és a sok magyarázkodásod után... nos... hát... khmm.... legyél kicsit óvatosabb. Ennyi. Nem szeretnék vészmadár lenni.
Nem illesz ide, túl normális vagy. Meg fogod égetni magad...
Bocsánat, ha nem érthető. Az íráskép egy összefoglaló fogalom: szóhasználat, szünetek, írásjelek... sok-sok adat, jel, mely egy értőnek kiad egy személyiséget.
Nem baj, ha kételkedsz, ezt a jó szokásod a jelen kérdésednél/esetednél is használd. :)
Egyébként számítottam a "támadásra". Te csak azt szereted-szeretnéd látni, amit te szeretnél. Ez baj... Ezért, írtam, h kételkedj. Ne csak bennem, egy idegenben, hanem akiről azt hiszed, h nem az....
Okos nő vagy. Szerintem érted, amit írok.
Egy kalappal! :)
"Te csak azt szereted-szeretnéd látni, amit te szeretnél. Ez baj... Ezért, írtam, h kételkedj. Ne csak bennem, egy idegenben, hanem akiről azt hiszed, h nem az...."
Tökéletesen egyetértek ezzel. Ha jót akarsz magadnak akkor vársz és nem mész bele egy lezáratlan kapcsolatba, mert lehet elválnak, lehet nem. A kapcsolatot lelkileg is le kell zárni, mert hanem csak átutazó leszel ennek a férfinek az életében.
Koszonom az ertelmes valaszokat, igyekszem nagyon ovatos lenni vele.
#16 es mi lett belole?
A szerelem nem döntés kérdése, se anyagi, se erkölcsi értelemben.
Nem fog az a család helyreállni, akár vagy, akár nem. Tudom, váltam már.
Azt még jól teszed, ha nem diétát semmivel, legutóbb egy évig formálódott egy kapcsolatom. Szerintem az volt a legszebb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!