Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő hogyan és mivel tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogyan és mivel tudja felkelteni a férfi érdeklődését?

Figyelt kérdés

Adott egy csinos, fiatal nő, és adott egy vonzó, fiatal férfi.

Egyetlen egyszer találkoztak még, és a jövőben sem fognak, ha fognak egyáltalán.

Munka miatt talán 1-2 levelet válthatnak, de semmi több.

A nő hogyan érheti azt el, hogy a férfi kezdeményezzen nála ebben a nehezített helyzetben?

Férfiak! Nektek mi tetszene az adott szituációban?

2019. okt. 23. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Na így már értem.

Akkor a klasszikus: Ráírsz a Fosbúkon, vagy e-mailben. És nyíltan írd le, hogy bejön!

2019. okt. 23. 20:17
 12/17 A kérdező kommentje:

#6 Ismerem a nevét, párban dolgoztunk az elmúlt hétvégén. Tudom, hogy melyik cégtől jött, és azt is, hogy melyik városból. Ezeket az alapinfókat ő is tudja rólam.

Politikusok között mozgunk, meglehetősen hűvös és kimért munka közben a légkör, sok mindenre nincs lehetőségünk.

2019. okt. 23. 20:21
 13/17 A kérdező kommentje:
#11 Ezt kicsit tolakodónak érzem. Nőként nem fogom megtenni, hogy ráírok egy pasira azzal a szöveggel, hogy gyakorlatilag lecsúszik a bugyim tőle.
2019. okt. 23. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Több barátnőm volt már. 😃

2019. okt. 23. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

A hármas vagyok. Nincs ötleted, kaptál pár lehetőséget, de mindenen találtál fogást.

NE lépj! Tipikus macskásszingli, életképtelen, hatalmas elvárásokkal. Neked NEM való normális férfi.

F, 39

2019. okt. 23. 21:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15! Ugyanigy gondolom en is. No vagyok! De a mai vilagban egyaltalan nem gaz, ha nem a ferfi teszi meg az elso lepest. Sot! De aztan ugyelni kell arra, hogy te megtetted a lepest ezt kovetoen vonulj hatra. Ha tetszesz es szimpatikus leszel neki, erteni fogja es keresni fog. Nyilvan nem azt kell irni hogy szia nagyon bejossz.. csak lazan. Nezd meg facebookon miket csinal/miket szeret es erdeklodj. Nekem volt egy ferfi akinel kezdemenyeztem, hogy lattam imad utazni, rengeteg nyaralos kepe volt. Ezzel kapcsolatban irtam ra, megbeszeltunk egy kavet es 3 evig egyutt voltunk :)
2019. okt. 24. 05:47
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

Sok mindenre nincs lehetőség? Magánéletben törvényes keretek közt azt csinálsz amit akarsz! Egy rohadt facebook üzit nem tudsz neki küldeni?

Csak tolmácsok vagytok. Tudtok 1 vagy több nyelvet. Nem a királyi palotában vagy katalin hercegné szigorú protokol szabályok közt.

2019. okt. 24. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!