Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogyan és mivel tudja felkelteni a férfi érdeklődését?
Adott egy csinos, fiatal nő, és adott egy vonzó, fiatal férfi.
Egyetlen egyszer találkoztak még, és a jövőben sem fognak, ha fognak egyáltalán.
Munka miatt talán 1-2 levelet válthatnak, de semmi több.
A nő hogyan érheti azt el, hogy a férfi kezdeményezzen nála ebben a nehezített helyzetben?
Férfiak! Nektek mi tetszene az adott szituációban?
Na így már értem.
Akkor a klasszikus: Ráírsz a Fosbúkon, vagy e-mailben. És nyíltan írd le, hogy bejön!
#6 Ismerem a nevét, párban dolgoztunk az elmúlt hétvégén. Tudom, hogy melyik cégtől jött, és azt is, hogy melyik városból. Ezeket az alapinfókat ő is tudja rólam.
Politikusok között mozgunk, meglehetősen hűvös és kimért munka közben a légkör, sok mindenre nincs lehetőségünk.
A hármas vagyok. Nincs ötleted, kaptál pár lehetőséget, de mindenen találtál fogást.
NE lépj! Tipikus macskásszingli, életképtelen, hatalmas elvárásokkal. Neked NEM való normális férfi.
F, 39
Sok mindenre nincs lehetőség? Magánéletben törvényes keretek közt azt csinálsz amit akarsz! Egy rohadt facebook üzit nem tudsz neki küldeni?
Csak tolmácsok vagytok. Tudtok 1 vagy több nyelvet. Nem a királyi palotában vagy katalin hercegné szigorú protokol szabályok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!