Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez egyfajta betegség? Mi a neve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egyfajta betegség? Mi a neve?

Figyelt kérdés
Amikor valaki úgy érzi, hogy minimális információk után teljesen szerelmes tud lenni bárkibe, mert a kis álomvilágában felruházza nagyszerű tulajdonságokkal az illetőt, ami nem is feltétlenül valós,sőt! Azonkívül, hogy szörnyen gyerekes ez, utalhat valami pszichológia gondra?
2019. okt. 20. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Ez amúgy nem betegség!
2019. okt. 21. 05:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Álomvilág.
2019. okt. 21. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem csak nagyon érzékeny vagy ami nem baj. Én ugyanígy jártam egy lánnyal akit alig ismertem de nagyon beleszerettem. Sajnos már nem fogom látni őt.

Egyébként lány vagy?

2019. okt. 21. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
13as miért nem?
2019. okt. 22. 01:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy helyen dolgoztunk és pár hónapja már nem látom őt.

Gondolom kilépett, biztos talált jobb helyet. Pedig már elmondtam volna neki hogy mit érzek iránta. :(

2019. okt. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!