Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a lánynak?
Figyelt kérdés
Bő egy hónapja beszélgetek egy lánnyal online, eddig 4szer találkoztunk, mindig csak hétvégén este. Nagyon sokat beszélünk, szinte egesz nap, reggeltől estig. Neki és nekem sem volt igazán kapcsolatunk, 20 évesek vagyunk. Nem volt köztünk semmi testi kontakt, kivéve a legutolsó randin. Megkérdeztem, hogy adhatok-e egy puszit, de azt mondta, hogy csak arcra. Azota is beszélünk, kérdeztem hogy örült e neki, azt mondta igen. Szinte minden randin mondja hogy zavarba van, ha nézem, de próbálja visszafogni, hogy ne lássam. Ez jelent valamit? A puszinál is mondta, hogy nagyon zavarba volt. Amugy ő nem szokott reggelente rám irni, mimdig én irok, de ő mondja hogy irjak, de ő nem fog, mert nem akar nyomulni. Szinte egyből válaszol ha irok neki egész nap, max 10 perc mulva. Szeritetek érdeklem őt, vagy csak barátként tekint rám? Nem akarom megkérdezni még tőle, mert nem akarok bunkó lenni. Mert irja amugy, hogy direkt kicsit titokzatos2019. okt. 19. 12:57
1/3 anonim válasza:
Gondolom igen,ha nem eddig lepattintott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!