Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok miként esett meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok miként esett meg az első csók a párotokkal?

Figyelt kérdés
Minálunk épp filmnézés közben. Egy romantikus filmet néztünk, és akkor. Nálatok hogyan esett meg ? :) :) :)
2019. okt. 18. 08:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Randiztunk. Incselkedtem vele, nem bírta ki és “lekapott”. Persze ez volt a cél ;))
2019. okt. 18. 08:05
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Első randink végén elköszöntünk egymástól két puszival, szomorúan vettem tudomásul, hogy ennyi volt.

Léptem volna fel a vonatra, de ő "visszarántott" és lekapott..

Életem legjobb csókja volt!

2019. okt. 18. 08:33
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Bejött az irodámba (egyszemélyes iroda), ide sétált, megcsókolt és kiment- a kettő között egy szót sem szólt egyikünk sem. Életem legromantikusabb csókja volt :)
2019. okt. 18. 08:42
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez a *lekapott* annyira tinis vagy prolis, vagy nem is tudom, de iszonyat gáz kifejezés felnőtt kategóriában.
2019. okt. 18. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Első randin, megérkeuett hátulról megsimogatta a hátam, elém jött, megöleltük egymást és egyből megcsókolt. A legeslegszebb csók volt eletemben! :-)
2019. okt. 18. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Évek óta ismertük egymást, aztán pár hét alatt rájöttünk, hogy van nekünk egymással dolgunk, nem is kevés. 2 hétig minden nap, ahogy hazaértünk, cseteltünk lefekvésig. Aztán megbeszéltük, hogy találkozunk és ahogy leszálltam a vonatról, megcsókolt. 15 éve. ❤️
2019. okt. 18. 09:08
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

Hát sajnálom, abban az időben amikor én voltam tini, ez bevett kifejezés volt. Holott nem proli környezetből jöttem sem nem vagyok már tini.

De hát kit milyen hatások értek életében, olyanná válik avagy úgy viszinyul dolgokhoz. Ez alap. Ha nekem is prolis lenne biztos nem használnám. Ez számomra inkább egy könnyedebb kifejezés a csókra. ;)

Tudom sajnálni... :D a valóságban bizonyos hangsúllyal állítom, hogy tőlem vagy az én társaságomban nem tartanád prolisnak.

Ez is max akkor lenne az egyébként, ha folyton így beszélnénk. De nem így beszélünk. Poén számba megy egy egy ilyen kifejezés. De mivel ismeretlenek vagyunk, egy fogatlan mamlaszt is elképzelhetsz aki folyton csak így fejezi ki magát, az valóban prolis kép, ezt aláírom.

Ennyit a fórumokról egyébként! Mindenki a saját projekcióit vetíti ki ezerrel. Erre már a facebook születésénél rá lehetett jönni... ;))

2019. okt. 18. 09:11
 8/13 anonim ***** válasza:
34%

De ha tovább gondolom a lekapott és csók közt is van hatalmas külőnbség. A szó egy eszköz mellyel ki akarjuk fejezni az érzéseket, eseményt, tetteket stb.

Ha azt állítom lekapott, az alatt nem azt értem hogy szimplán megcsókolt, hanem hirtelen tette, szinte meglepetésszerűen. Kellemes végkifejlettel.

Lekapott - a magyar tényleg rettentően kifejező nyelv. Nomen est omen. A szóban benne van a cselekedet milyensége és intenzítása. És akkor már rég túl léptünk azon a szinten hogy mi prolis és mi nem az.

;))

2019. okt. 18. 09:15
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Az első randink volt, játszottunk barátokkal 4-esben, mi ketten voltunk párban, a játék tétje az volt, hogy a nyertesek annyi puszit adnak egymásnak amennyi ponttal nyertek. Mi nyertünk.. 8 ponttal, ha jól emlékszem. Hozzám fordult és azt mondta, húzzuk le egyszere, lassan meg kezdett felém hajolni és közelebb húzni a csipőmet fogva. Levegőt venni is elfelejtettem, annyira hatalmas volt a vibrálás közöttünk.

Ettől jobb csók csak az volt, amikor a gyűrű felhúzása után a világ legboldogabb embereiként zuhantunk egymás karjaiba és csokolóztunk a násznépünk előtt a nagy napon.

2019. okt. 18. 10:05
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem ilyen ámulatba ejtő a történet :D Az első randinkon volt, egy félreesőbb kis téren vagy lépcsőn, már nem is tudom, egyszer csak felém fordult, átkarolt, és már tudtam, mi jön, fel is készültem, vártam, aztán kaptam egy 10-es sorozat apró kis puszit a számra :D Ideges volt szegénykém nagyon, de ezt én inkább aranyosnak fogtam fel, bár azért azóta is néha felhozom viccelődve :) Nyilván utána már mikor kicsit jobban felbátorodott, ment a csókolózás rendesen, a legjobb viszont nekünk is A NAGY napon esett meg, miután kimondtuk a boldogító igent :)
2019. okt. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!