Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacikaf kérdése:

Lányok mi a véleményetek a rádióban való üzenésről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a lányok véleményére hogy mit szólnak hozzá a a párjuk a rádión keresztül üzen nekik.
2019. okt. 17. 06:06
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Minden nyilvános udvarlás nem jön be egyáltalán, nem bírom a figyelmet, feltűnést biztos berágnék rá. Szerintem oltári gagyi gesztus, ami számomra cseppet sem romantikus. Megmondom miért: utálom a meglepetéseket, ugyanakkor azt is hogy rá vagyok kvázi kényszerítve arra hogy szerepet játsszak a hallgatóság miatt eljátszam mennyire meghatott az egész.

Ugyanez érvényes a nyilvános random leánykérésre, borzasztóan kellemetlenül érint egyeseket, hogy közszemlére tesznek egy belsőséges intim pillanatot. Nem tartozik másokra, nem kellenek "tanúk" az udvarlásra, bókolásra.

Sok videót láttam, ahol rengeteg nőn is látom mennyire kényelmetlenül érzik magukat amikor megkéri a csávója egy plázában vagy meccsen. Mintha meg lenne zsarolva, na próbálj csak Nem-et mondani ilyen "rendes" srácnak. Ugye ennyien néznek, te leszel a bunkó ha nemet mondasz.

2019. okt. 17. 06:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
*bensőséges pillanatokat
2019. okt. 17. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is az a véleményem, hogy semmi köze idegennek az én érzéseimhez, nem lesz attól jobb ha fél ország hallja hogy szerelmes üzenetet olvas fel részemre a műsorvezető. Na meg ha békülő szándék van a rádiós üzenetben, az sem túl megható.
2019. okt. 17. 07:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem senkit nem érdekel ha éppen Jancsika Juliskának üzenetet küld rádión, mi ebbe a nyilvános amikor senki nem ismeri őket?

Viszont nagyon cuki, én örülnék neki ha épp a párom üzenne így nekem.

2019. okt. 17. 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nekem már üzent így valaki, és nagyon vicces volt, örültem neki. :)
2019. okt. 17. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is cuki.
2019. okt. 17. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nagyon taszítana, ugyanazokból az okokból mint ahogy azt az első leírta.
2019. okt. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!