Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen ha összejönnék egy 16 éves lànyal abból lenne valami baj?
Mar akartam kerdezni hogy egy 27 eves mit akarhat egy ilyen kis csitritol de aztan tovabb olvastam: “meg gazdag sem vagyok”... te biztos hogy nem 17 vagy? Csal elirtad a szamot... :D
Ilyen felfogassal baratom eselyed nincs korodbelivel :D
Néha úgy érzem bolygót tévesztettem. 26 éves nőként azt gondolnám hogy 27 éves férfi már tényleg férfi. De hát mindig érnek meglepetések.
Nekem lenne egy kérdésem. 27 évesen már nem a komoly kapcsolatok, család alapítás és egyéb dolgok foglalkoztatnak? Vagy csak én élek álomvilágban és én vagyok ennyire "konzervatív"?
#9: De azt vedd számításba,hogy a férfiak vonzalmi preferenciája más.
Egy 16 éves lány nagyonis vonzó tud lenni korosztálytól függetlenül bármely férfinek,viszont ti nők nem fogjátok szexinek találni a 16 éves fiút. Persze csak a külsőségekről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!