Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig szeretem az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem az exem, ti hogy léptetek túl?

Figyelt kérdés
Hogy felejtettétek el? Az ismerkedés sem megy szóval ez nem opció jelenleg!
2019. szept. 29. 20:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%

'8 7es vagyok.

Micsoda egy mocsok kórság ez a nárcisztikus! Amúgy itt ajánlottak nekem és hallgatok a válaszolóra, elmegyek egy klinikaiszak pszichológushoz. Már be vagyok jelentkezve, de sajnos lehet 1hónapot is várnom kell, tb. alapon szeretnék menni. De nagyon mondják sokan hogy nagyon megéri!

2019. szept. 29. 21:08
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
A nárcisztikusok nem fogják belátni, hogy azok. A károk, amiket másokban okoznak viszont szörnyűek tudnak lenni és eléggé megcsonkítanak évekre vagy akár egy életre lelkileg.
2019. szept. 29. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

'12

Hát, sajnos megtapasztaltam, hogy mennyire nagy bajt tud ez a kapcsolat okozni. De én nem fogom magam hagyni, van ez után az önimádó, becsvágyó,hatásvadász,hazug alak után is élet.Addig fogok dokihoz járni, meg újra felépíteni az életemet, amíg nem leszek jobban. Tudom, hogy az Úr meghallgat, és szeret úgy ahogy vagyok, a többi nem érdekel, teszek érte, hogy soha többé ne érdekeljen se ez a nárc. se a hozzá hasonlók!

2019. szept. 29. 21:24
 14/30 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok nárcisztikus, nem ez végett lett vége.
2019. szept. 29. 21:29
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, csak Téged felejtettünk ki a beszélgetésből.😅

Ha nem túl személyes oszd meg velünk a bánatodat, Neked miért lett vége?

2019. szept. 29. 21:32
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mi sem tudunk jobbat, mint hogy az idő segít. Egyik haverom 3 éve szakított a volt nőjével (3 éves kapcsolat volt), azóta is csak randizik, de nem igazán találja ő sem a helyét.

Mindenki más ütemben dolgozza fel a szakítást, van aki túl tud lépni viszonylag hamar. Aki nagyon szeretett, annak ez egy roppant hosszú procedúra. Pl neked meg nekem is.

2019. szept. 29. 21:33
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, a történetedre én is kíváncsi lennék. Kiírni magadból mindig segít kicsit.
2019. szept. 29. 21:43
 18/30 A kérdező kommentje:

Sokat vitáztunk a semmin, aztán időt kért de közben megcsalt egy ismerőssel majd pár hónapra rá felkeresett hogy segítsek neki anyagilag stb kibékültünk minden haladt rendben mikor véletlenül rájöttem hogy totálisan hülyének nézett, azok után sose tudtam rá többet úgy gondolni, sőt...

Azóta volt 3 barátnőm de egyikkel se tudtam megmaradni ezért szakitottam velük

2019. szept. 29. 21:50
 19/30 anonim ***** válasza:
76%

Hát igen, valaki mást engedett a lábaközé, ettől én is undort kapnék.

Én ilyet nem éltem meg, pedig 38éves nő vagyok, de nem is szeretném.

Te nem akarsz pszichológushoz menni?

Hátha rávilágítana egy két dologra, és végre el tudnád Őt engedni. Remélem megbocsájtanod sikerült, tudod magad miatt kell, hogy ne mérgezzen tovább! Én megbocsájtottam, és el is engedtem a volt páromat, de soha többé nem kezdeném vele előröl, mert a bizalmam rendült meg benne. De ha szeretnél új kapcsolatot, ezeket a lépéseket meg kell tenned.

2019. szept. 29. 22:02
 20/30 A kérdező kommentje:
Azon már túl vagyok, nem haragszom rá úgy érzem attól függetlenül hogy talán még szeretem nem tudnék mellete élni többet.Inkább csak senkiben nem bízok meg.
2019. szept. 29. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!