Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj ha egy 14 éves lány és egy 20 éves fiú szeretik egymást?
Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 19:41
1/8 anonim válasza:
Nagyon eltérő életszakaszban vannak, gondolom minden ilyen vagy hasonló eset elég nagy fejtörést okoz nekik és a környezetüknek is. Nem véletlenül.
2/8 anonim válasza:
Amíg jó messzire elkerülik egymást addig nem baj.
Valami amúgy nem stimmelhet a 20 éves felnőtt férfival ha egy 14 éves kislányt szeret
3/8 anonim válasza:
"20 éves felnőtt férfival"
Felnőtt férfi :D :D láttál te mostanság 20 éves fiúkat? Majd talán 25 évesen felnőtt lesz és férfi.
Addig viszont csak nagykorú és fiú.
4/8 anonim válasza:
Ez 20 éves fiút miért egy 14 éves kislány érdekli? Ez azért nagyon sokat elárul róla, hogy se értelmileg, se érzelmileg nem érett, mivel teljesen jól megértik egymást. Képzelem, hogy milyen tartalmas beszédtémák merülhetnek fel kettőjük között.
5/8 anonim válasza:
A 6 év semmi különbség, de nem mindegy, hogy mikor ebben az esetben viszont baromi nagy a különbség! 20 évesen 17 alatt szerintem nem ideális a dolog nem, hogy egy 14 évessel. Nekem is volt egy konkrét esetem ilyen 21 voltam és 15 éves a csaj állandóan nyaggatott, hogy mikor dugom meg stb. hiába mondtam neki, hogy kislány meg stb. én ebbe nem megyek bele, megsértődött, de odáig volt értem elköltözött a városból , majd jó pár év múlva visszatért 21 évesen találkoztunk újra, na akkor már nem mondtam nemet neki és megdugtam :D
6/8 anonim válasza:
Alapból 6 év nem nagy korkülönbség...felnőtteknél. De itt a lány még gyerek, épphogy középiskolás. A srác meg már felnőtt/fiatal felnőtt valószínűleg vagy dolgozik vagy továbbtanul egyetemen/szakmát.
Egy 14 éves lány még KISLÁNY. Más séletszakaszban vannak nagyon és hiába érnek általánosítások szerint a lányok a korábban a fiúk később, így is sok.
7/8 anonim válasza:
Hát csak annyira hogy más országban ez bűncselekménynek számít. Ebben az országban is csak hajszál híján nem... De hajrá...
8/8 A kérdező kommentje:
Már nem számít a korunk miatt inkább szakítottunk egymással fáj de így lesz a legjobb
2019. okt. 5. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!