Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lehet elérni hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet elérni hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tisztára olyan mint én. Tök rendes és nyugodt természetű.Ő olyan aki nagyon tud szeretni, pont úgy mint én. Rengeteg szeretetre vágyik és úgy érzem hogy meg tudnám neki ezt adni, és ő is tudná viszonozni. Rengeteg közös témánk és érdeklődési körünk van. Azonban tudom hogy most nem akar tőlem semmit mert még az ex barátjáért van oda, aki már nem szereti őt és más csajokkal kavar. Randizni majd valamikor októberbe tudunk, addig írásban beszélünk. Hogyan érjem el hogy teljesen belém zúgjon?
2019. szept. 23. 12:24
 1/10 A kérdező kommentje:
És hogy a randi totál siker legyen
2019. szept. 23. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg szeretetre vágyik... Add meg neki anélkül h az lenne a szándékod h na mikor szeret már belém mivanmá.
2019. szept. 23. 12:39
 3/10 A kérdező kommentje:
De hiába adom neki meg ha ő jelenleg nem érez irántam semmit, nem fogja meghatni. Először azt kell elérnem hogy vonzódjon hozzám, hogy többet akarjon mint barátság.
2019. szept. 23. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt semmivel sem lehet elérni.Az vagy jön, vagy nem.
2019. szept. 23. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyet kell értsek a 4-es válaszolóval. A szeretetre meg mindenki vágyik, ez nem volt valami grandiózus tanács. :D
2019. szept. 23. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Hagyd békén!
2019. szept. 23. 13:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem fogom feladni. Tudom hogy összeillünk
2019. szept. 23. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Te magad írtad le, hogy most tudod hogy nem akar tőled semmit. Akkor mi is a kérdés? Ha nem akar téged, akkor mit vergődsz? Az exet szereti, kész ez van, engedd el.
2019. szept. 23. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Kezdődik a sötét vágyak c. sorozat újabb epizódja. Remélem túléli a csaj a jelenléted.
2019. szept. 23. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen most nem akar tőlem semmit, de hónapok óta nem beszéltünk. Fel lehet építeni szépen ezt a kapcsolatot, mert hajlandó velem órákat beszélni és talizni. Egy alkalommal majdnem sikerült összejönnöm vele, az kb majdnem 1 éve volt. Azt mondta akkor hogy ha az agyára hallgat adni fog nekem esélyt, de ha a szívéra akkor az exét szereti (pont akkor szakítottak nemrég) és közel álltunk a csókhoz de nem tudta megtenni. Lehet hogy jelenleg nem akar tőlem semmit de ha megszokja a jelenlétemet újra, lehet hogy pár hét, hónap után igent mond.Mondjuk egy pár randi után. Mert nincs miért ne tetszek neki, tudom hogy az ilyen srácokat szereti mint én. Ha az exe nem lenne akkor már rég összejöttünk volna.Mert akkor amikor randiztunk láttam hogy egy picit elkezdett könnyezni mert minden az exére emlékeztetett. És azt is elmondta hogy nagyon kedvel engem mert jó vagyok hozzá es ha engem ismer meg először akkor biztos hogy összejönne velem. Szóval nem igaz hogy nincs esélyem. Már az a randi óta kb 1 év eltelt, az exét lehet szereti még, de már nem annyira mint akkor. Meg egyszer úgyis kiszeret belőle
2019. szept. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!