Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van az ilyen nőkkel, hogyan alakul a szerelmi életük egyáltalán?
Akik racionális, "hideg" személyiséggel rendelkeznek, önállóak, szeretik maguknak krányítani a dolgaikat, függetlenek és egyedül is jól megvannak. Nehezen mutatják ki az érzelmeiket és nehezen nyílnak meg. Egy INTJ típus igazából.
Tipikusan olyan nők, akik nem kapcsolatfüggők, nehezen bocsátanak meg, ha átverik őket.
Az ilyenekkel mi lesz? Van esélyük egyáltalán párt találni? Tudnak szerelembe esni?
Ha van mondjuk társaságba is jár vagy mondjuk, akkor simán belebukkanhat másba, aki ezeket értékeli, úgy mint mások.. Biztosan ők is képesek valakivel kialakítani egy bizalmas kapcsolatot, szerelemmel és miegymással. legalábbis szerintem igen.
23/F
Nem vagyok INTJ, csak annak a még hidegebb változata, INTP. Ha még így is releváns a válaszom, akkor nálam ez így alakult:
Annak ellenére, hogy introvertált vagyok, bármikor tudtam magam mellé pasit szerezni. Szerintük van bennem valami vonzó szexuális energia, szerintem meg csak egy lépéssel előrébb jártam. És annyi kellett tőlük, ami nekik is kényelmes, így mindenki jól járt. Két mondat alapján el tudom dönteni, ha egy pasi csak szexre jó, és ha épp erre volt szükségem, meg is szereztem. Így teltek a napjaim, amíg nem találtam olyan pasit, aki többre is érdemes. Vele pedig eldöntöttük, hogy közös életet akarunk, felépítettük, gyerekeink vannak. De úgy alakítottam ki az egész életem, hogy ha bármi történne, akkor egyedül is boldogulnék, tudnám nevelni a gyerekeket.
Kb en is ilyen vagyok, kivéve a ferfiakon túli emberi kapcsolataimat. Mert nagyon nyitott es kozvetlen tudok lenni, ami meg is teveszti az embereket, mert azt gondolják automatikusan, hogy nagyon érzékeny és empatikus vagyok, ami csak reszben igaz. Mert igenis szeretek irányítani es nálam csak a teljesítmény számít, hogy ki mit tesz le az aszralra. Ha azt latom, hofy valaki gyenge jellem, azzal mem vagyok hajlandó közösséget vallalni.
Szerintem én egyedül fogok maradni. Próbáltam többször a parkapcsolatosdit, de nem működött. Senki nem tudta tartani a tempót és emiatt a szememben ferfiatlanna váltak a partnerek.
Mostanra már nem ismerkedem, megertettem, hogy nem tud boldoggá tenni egy férfi.
INTJ szemelyisegtipusu no vagyok :)
Sok igazsagot irtal, de a kohezio, kovetkeztetesek nem tul erosek.
Az, hogy nem vagyok kapcsolatfuggo, szerintem nem negativ tulajdonsag.
-igazabol, egyedul is jol elvagyok. Igyekszem boldog lenni. Nyilvan, mivel nem vagyok robot, kepes vagyok szerelemre, szeretek szeretni, DE nem az aktualis kapcsolati statuszom fenyeben tekintek magamra, a boldogsagomra.
-Ebbol kovetkezik, hogy tenyleg csak azzal jovok ossze, aki irant erzek valamit- ez tunhet ugy, gogy "sokat vagyok egyedul", sot, tunhet zarkozottsagnak, elutasitasnak.
Azzal a ferfival szemben, aki erdekel, akit szeretek, nem vagyok elutasito.
- Tisztan jatszom kapcsolati teren es ezt a masiktol is elvarom, szeribtem ennek egy alap emberi normanak kellene lennie, igy nyilvan nehezen vagy sehogy nem bocsatok meg, ha atvernek.
Ezt is kb rossz tulajdonsagkent irtad, de nem hiszem, hogy az.
Hogy mi lesz velem?
Megoregszem es meghalok, mint minden ember a bolygon.
Hogy lesz parom vagy sem, az pedig, majd kiderul :)
Olyan vagyok, amilyet leírtál, és pont a napokban kértek meg, hogy csinàljam meg a tesztet:ENTJ lett, parancsnok😂
De pont az ilyen nők miatt nem kell aggódni, mert minden eshetőségre fel vannak készülve, és be vannak rendezkedve, mint én.
Nem esek pánikba, hogy egyedül vagyok, mert bármit meg tudok oldani, amit pedig még nem, azt is meg fogom tudni a jövőben.
Aki pedig átver, azt miért kellene elnéznem?
Megbocsátani megbocsátok magamban, mert a harag csak nekem árt, de szóba soha többet nem állok az illetővel, hisz ennél többre becsülöm magam.
Ja, és tipikus nőies nő vagyok, a foglalkozásom sem lehetne nőiesebb, viszont nagyon rettentő nehéz felkelteni az érdeklődésemet férfiaknak, mert nagyon az intelligenciàra, és a határozottságra, stabilitásra megyek, és ilyenből kevés van.De tudok nagyon szerelmes lenni, úgyhogy ezen nem aggódom parancsnok létemre sem.😂😂😂
*nagyon nélkül😄
Ja, és ami még érdekes, hogy emberekkel foglalkozom, többnyire nőkkel, akik szeretnek, nagyra becsülnek.Inkább a férfiakkal nehézkes a kapcsolatteremtés.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!