Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek sok a 6 év korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 6 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

A lány akibe beleszerettem ő 29 éves én meg 23.

Ő még nem tudja hogy így érzek iránta.

Szépen lassan szeretnék neki udvarolni,hogy ne érezze hogy letámadom.

2019. szept. 19. 07:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem sok. Csak nyugodtan próbálkozz, nem kell visszavenni a tempóból.
2019. szept. 19. 08:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy sok-e relatív. Az idő fogja eldonteni úgyis. Szerintem kicsit sok, hogy a lány az idősebb, mert ő már vagyhat komoly kapcsolatra esetleg házasságra, gyerekre, de ehhez meg lehet fiatal vagy még. Alapvetően 6 év nem sok. Ment már tönkre kapcsolat ettől többért és kevesebbért is.
2019. szept. 19. 08:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 éves nőként nem kezdenék tőlem fiatalabb fiúval.
2019. szept. 19. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
A 10 sem sok
2019. szept. 19. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kezdenék kisfiúval.
2019. szept. 19. 08:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam hasonló helyzetben, talán még a kor is stimmelt. Nekem nem jött össze. Ugyanakkor ismerek olyan házaspárt, ahol épp ennyi a korkülönbség. Sőt, olyat is ismerek, ahol nyolc év a korkülönbség a nő javára, illetve olyat is, ahol 11 év. Na, nem felsorolást akartam tartani, csak jelezni, hogy az a hat év nem a világ. Simán összejöhet. Viszont: neki már tényleg nincs ideje komolytalankodni. Biztos nem vár egyből gyűrűt, ha viszonozza a vonzalmad, de hamarabb fog rátérni a dologra, mint egy korodbeli. Amúgy meg szerelmes vagy, nyilván ilyesmi nem tántorít el. :) Hajrá! Esetleg majd írd meg ide, hogy mi lett a vége.
2019. szept. 19. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van a környezetemben hasonló pár, igaz, ott csak 4,5 fél év a korkülönbség, de már 10 éve együtt vannak. Mikor megismerkedtek 21 / 26 voltak
2019. szept. 19. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon sok pár van ahol a nő idősebb néhány évvel
2019. szept. 19. 10:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem sok felnőttek között.
2019. szept. 19. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Egy 29 éves nőnek bármit megad egy 30-as vagy 40-es IGAZI FÉRFI! Te mégis mit tudsz nyújtani? Lakás, kocsi, pénz mindkettőtökre? Fizud van fél milla?
2019. szept. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!