Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 6 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
A lány akibe beleszerettem ő 29 éves én meg 23.
Ő még nem tudja hogy így érzek iránta.
Szépen lassan szeretnék neki udvarolni,hogy ne érezze hogy letámadom.
2019. szept. 19. 07:52
1/13 anonim válasza:
Nem, nem sok. Csak nyugodtan próbálkozz, nem kell visszavenni a tempóból.
2/13 anonim válasza:
Az, hogy sok-e relatív. Az idő fogja eldonteni úgyis. Szerintem kicsit sok, hogy a lány az idősebb, mert ő már vagyhat komoly kapcsolatra esetleg házasságra, gyerekre, de ehhez meg lehet fiatal vagy még. Alapvetően 6 év nem sok. Ment már tönkre kapcsolat ettől többért és kevesebbért is.
3/13 anonim válasza:
Én 29 éves nőként nem kezdenék tőlem fiatalabb fiúval.
6/13 anonim válasza:
Én voltam hasonló helyzetben, talán még a kor is stimmelt. Nekem nem jött össze. Ugyanakkor ismerek olyan házaspárt, ahol épp ennyi a korkülönbség. Sőt, olyat is ismerek, ahol nyolc év a korkülönbség a nő javára, illetve olyat is, ahol 11 év. Na, nem felsorolást akartam tartani, csak jelezni, hogy az a hat év nem a világ. Simán összejöhet. Viszont: neki már tényleg nincs ideje komolytalankodni. Biztos nem vár egyből gyűrűt, ha viszonozza a vonzalmad, de hamarabb fog rátérni a dologra, mint egy korodbeli. Amúgy meg szerelmes vagy, nyilván ilyesmi nem tántorít el. :) Hajrá! Esetleg majd írd meg ide, hogy mi lett a vége.
7/13 anonim válasza:
Nekem van a környezetemben hasonló pár, igaz, ott csak 4,5 fél év a korkülönbség, de már 10 éve együtt vannak. Mikor megismerkedtek 21 / 26 voltak
8/13 anonim válasza:
Nem. Nagyon sok pár van ahol a nő idősebb néhány évvel
10/13 anonim válasza:
Egy 29 éves nőnek bármit megad egy 30-as vagy 40-es IGAZI FÉRFI! Te mégis mit tudsz nyújtani? Lakás, kocsi, pénz mindkettőtökre? Fizud van fél milla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!